Trochu smutný a osamocený týden + FOTO

A jak začal tento týden? Začal tím, že jsem měla být každou noc sama. A taky jsem tedy byla. od neděle až do dneška. A jak jsem s tým naložila? První večer jsem dělala kraviny a hrála si s foťákem na FB, takový to jak vám to doupraví obličej a pak je z vás třeba kočka nebo tak něco :D. No strašná sranda pro někoho kdo to skoro nedávno našel, že něco takovýho tam je.

Na hlavu jsem si dala už tu růžovou ale asi jsem to udělala až moc světlé tak jsem to dneska dobarvila a fotku ještě nemám každopádně to vypadá uplně jinak :D. Přítel i táta mě říkali abych si tam dala všechno to barvivo. Tak se stalo. Přes víkend se vyfotím možná :D. Jsem spokojená a asi mě ani nic nesrazí s takovou hlavou.

Trochu jsem odbočila. Nicméně další noc jsem si pustila Mr. Nobody (patří mezi mé nejoblíbenější filmy). No krása, jako vždy jsem byla vlastně unešená z toho co v tom filmu vysvětlují a hlavně z děje. Achjo, ta láska. Proč právě tento muž si vybral tuto ženu? Kdo neviděl tak se určitě podívejte ale je to občas dost na přemýšlení, nebo spíše na zamyšlení. Takové to kdyby se něco stalo trošku jinak jak by to mohlo nakonec být a to třeba ají ve věcech jako např. Kdyby jste si koupili minulý týden v obchodě ty dražší kalhoty. Prostě dokonalý film. Zas sem bulela jak je to krásný! 

Tak asi takhle vypadají moje osamocené noci. Tak jsem samozřejmě dělala jiné věci a užitečné, třeba psala články občas! :)

Zdravííím všechny. Nelekejte se moc. :D (před závěrečným dobarvení)

Kravinky naší Sirénky. :D Z tohoto je dobře vidět, že jsem fanoušel Lady Gaga.

Moje noční prosvěcování kamínků baterkou. Zábava!

:333 Ach ta romantika mě lezla ají ušima!

Nyní trochu smutnější část ale pro mě možná nový začátek. Hledám si novou práci a nejspíše chci mít zaměstnání více, jelikož se mě naskytla velice skvělá práce ale jen na víkend tak o tom hodně uvažuji. Uvidíme co mi ještě skočí nečekaně do cesty. Každopádně jsem byla hodně zklamaná a smutná a to se nyní moc nestává. Hold vzdělaní lidé to mají někdy trochu těžší, příjde mi. Raději se o tomhle rozepisovat nebudu. Budu hledat.

A trochu veselejší část! Došli mě provázky na výrobu šperků a další komponenty a hned jsem se pustila do výroby jednoho Křišťálu a úplně mě ho bude líto ho prodat! :D Nejraději bych si vše nechala i když už Křišťál mám. Achjo, jsem strašná. Ještě musím najít správné a kvalitní korálky na náramky nějaké. A ještě se pustím do výroby bylinkových mýdel s andělíčky. A to vše protože mě to hlavně baví. Možná si to nakonec vše nechám! Hahaha... :D

A musím říci, že víkend budu mít vážně k prasknutí. Ale jsem za to vlastně hodně ráda alespoň přijdu na hodně jiných a třeba nových myšlenek do budoucna a uvidí se co nám nový týden pak donese. Na víkend plánuji kino a výlov jednoho místního rybníku (plno stánků!jídlo!) a nákupy v Brně a pak také výrobu všeho. Také musím uskutečnit nějakou vycházku do lesa a nejspíš tam budu sedět několik hodin. :D 

Měla jsem dneska náladu na focení a vyfotila po cestě z práce nějaké fotky pro pokochání. 

Mějte se krásně a užijte si víkend, moji milí čtenáři. :)

Siren

Miřte na Měsíc. I když jej minete, skončíte mezi hvězdami.






Komentáře

  1. No ty fotky jsou skvělé. A růžovou si dneska hodlám dát na hlavu taky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) :) . Tak to je fajn náhoda! :D Přeji hodně štěstí at se povede výsledek.

      Vymazat
  2. Pěkné podzimní fotky i vlasy :) s tou prací mě trochu děsíš, já zrovna nastoupila na vysokou, tak snad mi moje vzdělání ještě nebude na škodu :D a jinak jsem ani netušila, že je na FB nějaký foťák s efekty :D :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :). No ono také jak v kterém městě, možná dopadnu tak, že budu jezdit někam dál abych dělala to co mě baví. Nechtěla jsem strašit! :D
      A ano je :D na mobilu. Také jsem koukala.

      Vymazat
  3. Ježiš ten film taky miluju! je až tak moc dobrej že jsem si zakázala na něj koukat protože pak hrozně filozofuju a nemůžu týden spát :D Vážně jeden z nejlepších filmů a nadchlo mě že ho máš taky ráda. Taky mě ještě nadchlo že vyrábíš šperky protože já taky a naprosto chápu to jak si je chceš všechny syslit.. mám to úplně stejně. Jinak jsem hrozně ráda, že jsem našla tvůj blog, moc mě baví o čem píšeš! :)

    Herb Theory

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělý! Já taky nad vším přemýšlím strašně dlouho a vlastně je tam všechno pravda a zapadá to do sebe. A to si pak říká člověk, co by kdyby! :D
      Tak jsem moc ráda, že se ti tu líbí a zaujalo tě to co dělám. Děkuji! :)

      Vymazat
  4. Prvně na co se musím zeptat je, že mě velmi zaujala tvoje výroba mýdel. Mohla bych prosím dostat recept na ně, jestli to není tajný?
    JInak Film jsem neviděla, ale co jsem se koukla na utržkyz filmu, asi bych se u něj taky rozbrečela. A co třeba klasika Pretty Woman.
    A k tomu facebooku, na ty kravinky jsem ještě nenarazila, ale zkusím hledat. Jinak s tou prací držím palce a ber to nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to vlastně až moc lehké. To hlavní je mít silikonové formy a hmotu na mýdla. Dále se dam dají dát esenciální oleje a barvivo a tak, bylinky... Posledně jsem dělala mýdla podle jedné slečny http://www.herbtheory.cz/2017/10/recept-levandulove-mydlo-s-medem.html?showComment=1508941858256#c7644887334664580355 . Snad nevadí, že na ni odkážu :). Akorát jsem si smíchala vše v hrnci dohromady a nečekala na částečné tuhnutí a tak. V dalším článku o tom něco napíši a dám fotky! :)
      Moc děkuji ! Snad něco fajn vyjde. :)

      Vymazat
  5. Tedy, ty vlásky jsou krásné i v té světle růžová :3
    S prací držím palce :) - jinak krásné fotečky, moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujíí, nyní mám takové, že se každý otáčí až mě to vadí. Nemám ráda pozornost ale mám ráda takové výstřední věci :D to do sebe absolutně nejde...
      Děkuju ! :)

      Vymazat
  6. Krásné fotky! Moje osamocené noci vypadaly nějak podobně - film a kraviny :D Držím palce s prací :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Jak jinak může vypadat holčičí osamocený večer, že? :D :D

      Vymazat
  7. Na tu fotku už se dlouho těším! Tak už se nám ukaž! :D Tady na těch vypadáš moc dobře. :)
    Podzimní fotky na konci jsou krásné. Ta druhá, zlatá, mě učarovala. Zbožňuju cesty lemované větvemi plných zlatavých odstínů a listí křupající pod nohama.
    Hezký článek a vlastně mi vůbec nepřišel tak smutný, dle názvu... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ukážu, ukážu :D ! Děkuji! :3
      Také to mám stejně, klidně bych si do té cesty sedla a koukala kdyby tam nechodilo hodně lidí :D.
      Tak alespon, že to nevyzní tak smutně, já totiž měla docela smutnou náladu ale i tak se snažím být vždy nějak pozitivní.

      Vymazat
  8. Jé, taky občas jen tak z nudy svítím skrz kamínky... :D Fotky krásné, vypadáš skvěle a vážně se těším na tu růžovouu! *w*
    Ty samotné noci taky nemám zrovna v lásce, necítím se zrovna dobře, když usínám sama - a jako druhačka s přítelem, který musí odmaturovat trávím noci sama... vlastně pořád až na výjimky a to jsou jediné noci, kdy jsem schopná se pořádně vyspat. Běžně naspím kolem čtyř hodin včetně neustálého probouzení... není divu, že mi říkají mrtvák :D
    S prací ti budu držet palce a doufám, že tě to kreativní tvoření rozveselí, jak nejvíc to půjde! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! V týdnu sem hodím foto, mamka mě řekla, že vypadám jak mořská víla :D.
      No já toho taky moc nenaspím a to je hlavně dáno tím, že se pořád budím. Permanentně každou noc minimálně jednou. Fuj!
      Děkuji ! Zrovna mě čeká v následujících dnech něco důležitého. Snad vše poběží ok! :) Jsi moc hodná.

      Vymazat
  9. Krásne fotky tých stromov *_*
    Každý má občas také dni, že je sám, len treba vedieť ako na to! Ako ich premeniť na to, aby si venovala čas sama sebe. Vyzeráš krásne a tvoje oči sú ako more, takže sa prezývke siren už viac ani nečudujem! :D
    INAK! Adresa blogu veael sa zmenila na: http://veja-the-writer.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju focení stromů. :)
      No já se snad začínám červenat! :3 Děkuji :), někteří tvrdí, že jsou modré a někteří, že zelené. Já tvrdím, že pokaždý jiný a takový namíchaný. Občas to nechápu :D.
      Děkuji za informaci! :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí