Můj vlasový experiment započal a další novinky

Chtěla bych dnes začít tím co předcházelo tomuto týdnu. A to je návštěva lesa. Les navštěvuji čindál častěji, protože jak už každý ví, je to kouzelné místo! A na podzim mě přijde ještě více kouzelný. Takže 3 hodinky v lese mi bohatě stačili a jako vždy jsem se mohla zbláznit z těch překrásných Muchomůrek! :D Achjo.


Les Muchomůrek !


A vycházku do lesa doporučuji úplně každému! Ani by jste nevěřili tomu co se s vámi bude dít. Člověk by se měl umět na chvíli jen tak zastavit a prostě koukat. Říct si "Tak ted jsem se zastavil a nemyslím na nic jiného než na tuto chvíli" a pořádně to procítit :) a les je ideální místo.

No a jak už jsem psala, navštívila jsem kadeřnici a nechala si odbarvit vlasy na co nejvííííc. A víte proč? Napíši tedy konečně co mám v plánu. Už dlouhou dobu sním o cukrově růžových vlasech ale chci takové ty světlé (pastelové). Jelikož by mě to na moji vymytou rezavou nechytlo tak jsme museli odbarvit. Nějakou dobu budu chodit s blond hlavou, nechci si vlasy ničit hned dalším barvením. Takže měsíc asi určitě počkám a pak to proběhne ! :D Muheheeeee

Takže toto je můj momentální vzhled.

Celý tenhle týden k nám jezdí pošta. Víte naočkovala jsem přítele a nyní je nejspíš blázen do Vltavínů, což mě velice těší. Takže do nynějška jsem tu měla dva velice super exempláře a nyní jich máme 12 a další mají dorazit. Samozřejmě, že si všechny přivlastnuji ale to on neví.   Jeden takový dost velký jsem dostala oficiáálně a je můj. Můj další Vltavín ! :) Váží 11 gramů, což je pěkné když si řeknete, že průměrná váha Vltavínu je 4 gramy.


Jinak začínám zkoumat takový docela jiný druh karet. Obrázky jsou naprosto překrásné a myslím, že za nějakou dobu o nich napíšu velmi hezkou recenzi. :) 

Moje večerní seznamování s kartami. Jsem lenoch a nechtělo se mi sedět u stolu, 
takže vyhrála postel !




Siren






Komentáře

  1. Miluju les! Akorát momentálně moc na procházky do lesa nechodím. Co jsem se odstěhovali, neustále jsem se procházela sama, ale teď radši chodím s přítelem... a ten je strašný lenoch, takže se do lesíku moc nedostanu :D
    Moc se mi líbí ten pastelově růžový nápad a nemůžu se dočkat až sem hodíš finální fotku :) Je až obdivuhodné, že teď dáváš vlasům oddech a nezačneš hned barvit. Já bych nedočkavostí začala hned... a podle toho taky moje vlasy vypadají no.. :D
    Ty karty vypadají opravdu nádherně! Mám doma tarot v podobném stylu a celkem se divím, že vyrábí tak krásné karty, ale jsem za to rozhodně ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do lesa dostanu každý týden ale máme stejný problém a to přítele lenocha :D. Ti chlapi na to asi hold moc nejsou a nic na tom nevidí i když je to trochu smutný co? :D
      Já sem si dneska taky říkala, že už bych to nejraději nabarvila :D ale pak jsem si řekla, že to fakt nejde přece! :D docela si zakládám na zdravých vlasech a ani si je třeba nefénuji a nežehlím. Takže toto je pro mě dost velký zásah :D.
      No karty jsou to vážně překrásné a už se těším až na ně napíši recenzi! A to mají ještě zlaté okraje a jsou v takové větší krabičce s knížkou :33.

      Vymazat
    2. No jo, většinou přemýšlejí jako: "tady strom, další strom, a hele další strom." :D Ale aspoň jsi na svou drahou polovičku přenesla ty kamínky, to je krásné! :)
      Tak to je další věc, kterou obdivuju, protože já si jednou nechala ty vlasy zničit pořádně a od té doby skoro pořád žehlím, protože nedokážu být spokojená.. to je vlastně taky smutné :D
      Až teď mě napadl dotaz, jaké všechny barvy jsi zkoušela? Jestli třeba i modré vlasy a podobně... :D
      Tak na tu recenzi se těším také :3

      Vymazat
    3. Ano :D to já dokážu přenést na ostatní ty kamínky! :D Přítel už tak je taky nakupoval ale jen Malachit protože byl do něho blázen a ted další zelenáč!
      Já toho měla fakt moc : černá, blond, červená, hnědá,oranžová, zrzavá, fialová, modrá, zelená. Pak různé melíry a podbarvení. A není to tím, že bych se sebou byla věčně nespokojená. Jen mě to prostě tak baví a líbí se mi zkoušet nevšední barvy :D :) jednou za čas.

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek a fotky :) Už z těch lesních fotek je cítit pohodová atmosféra, hned mám chu´t se taky projít na houby :) Vltavíny jsou krásné a hezké budou určitě i růžové vlásky, pochlub se pak fotkou a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :).
      Nejlepší je vážně tak alespon 1x týdně tam jít dobít se :).
      Určitě sem fotku dám i kdyby to bylo pak pro smích :D :).

      Vymazat
  3. Tyjo, ty vlasy, to je skok. :D Docela bych se bála, že mi ta blond o pořádný kus odroste za ten měsíc. :D Jinak mám taky ráda ty pastelové barvy, kamarádka nedávno měla růžovou... akorát bych do toho asi nešla z toho důvodu, že se to fakt rychle vymyje. Je to dobré první dny pro fotky a pak už to bledne... :D Tak snad pak budeš spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda je ! A docela mě vadí, že když si člověk udělá cokoliv jinýho s vlasama tak se ho každej ptá a každej kouká "a proč?" :D achjo.
      Pro mě je to ideální, že se to bude vymývat jelikož si tam budu moct dát třeba jinou ají :D. Třeba světle fialová a nebo světle modrá? :D

      Vymazat
  4. Já sem zase na vlasy strašná konzerva, ale i ta blond ti sedne, na tu recenzi se už těším, karty vypadají opravdu kouzelně, přítele mám taky lenocha achjo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta blond je fakt obrovská změna :D, člověk je takovej výraznější. Mě se líbí takový nevšední věci ale nelíbí se mi když na mě hodně lidí kouká a to nejde vůbec do sebe. :D
      Já se na to psaní recenze taky těším! Karty jsou vážně zajímavé.
      Ti chlapi jsou asi všichni podobní na tohleto :/ :D.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí