Autorka blogu

Moji milý čtenáři, 
je na čase abych se vám trochu více představila. 

Takže. 
Ahoj všichni, jmenuji se Martina ale určitě jste si stačili všimnout, že používám pouze přezdívku Siren. A je tomu právě tak jelikož mám velké zalíbení v mořských pannách (nebo také sirény). Miluji moře a vše s ním spjaté. Tak právě proto "Siren". Jedním z  tetování které mám je také právě Siréna.

Mám již vystudovanou zdravotnickou školu a zatím si dávám od školy oddych, takže jsem spokojený zaměstnanec v sociálních službách a moc mě tahle práce baví.

Již od dětství jsem byla velice akční dítě a mezi mé koníčky patřila po mnoho let gymnastika, balet a výtvarné činnosti. Později jsem začala s prací u koní a samozřejmě jízdou na nich. 
Mezi mé velké zájmy také odjakživa patřilo "čarodějnictví". Vyhledávala jsem si všemožné knihy a tajemné věci, vyhledávala jsem hřbitovy a posedávala tam. To jsem byla celá já. Dodnes mi samozřejmě něco zůstalo. 

Tohle jsem já a můj první velký kámen! Ametyst.


Plně se věnuji všemu co souvisí s kameny. Tuto zálibu mám také od dětství a přetrvává dodnes, dokonce ještě zesílila. Každý den nějaké kameny studuji a nakupuji. Pracuji s nimi neustále.
Věnuji se výkladu karet a to různých ale pouze pro moje soukromé výklady určené mě. Hodně čtu. Nyní čtu hodně naučné knihy ale i nějaké fantasy příběhy nebo romány. Cokoliv.
Věnuji se komunikaci s anděli a našimi průvodci životem.
Neuznávám žádné náboženství!
Jsem velký milovník přírody a zvířat. Mám doma kočku Lily, kocoura Karla, morče Wilbůra a Jorkšíra Falka. Dále máme ještě nějaké zvěrstvo ale to již nepatří mě. :D
Občas navštívím posilovnu ale spíše cvičím doma v klidu Jógu, občas vyrazím někam na kole když je hezky.
A samozřejmě ! Píši tenhle blog.

Mám ráda dobré jídlo. Nejsem vegan ani vegetarián ačkoli si o mě hodně lidí myslí, že jsem vegetarián jelikož skoro vůbec nejím maso. Nejsem ani jedno.
Mám ráda tajemná a opuštěná místa.
Miluji dobrou kávu s ještě lepším zákuskem. Také miluji Japonskou jejich kulturu a Matcha Tea ale i ostatní čaje a ne jen Japonské. 
Mám ráda cestování a chtěla bych navštívit Nepál, Japonsko a Kanadu a mnoho dalšího! Chci toho moc a líbí se mi toho moc.
Miluji měsíc a hvězdy.
A miluji život, mého přítele, mou rodinu a moje zvířata!



Stejně je toho málo co jsem napsala. Ale to musí stačit. :)
Kdyby vás cokoli zajímalo zkuste se zeptat.

Siren

kontakt : saskiegaga@seznam.cz

Komentáře

  1. Ono to možná bude znít trapně od druhačky, co se přezdívá "alienee", ale myslím, že se v mnohém a ještě jednou mnohém shodneme :D teda až na tu sportovní část - balet, gymnastika, jóga... já som taková líííná a jedině občas cvičím... obdivuju nelíné a ještě k tomu sportovně nadané lidi, takže se klaním a couvám zpátky do kouta :D
    Máš perfektní vlasy a celkově kdybych aspoň z poloviny vypadala jako ty, tak by mi to ušetřilo mnoho stresů a dodalo sebevědomí - však já se bojím i z baráku vylézt, protože jsem skřet :D
    Prostě krásný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezní to vůbec trapně :) ! No já jsem vždy byla na ty sporty a naopak mě vůbec netáhla třeba hudebka a hraní na hudební nástroje alee zase mě naopak bavila výtvarka a dřív jsem hodně kreslila.
      Děkuji, děkuji :) vlasy jsou nyní nové od kadeřnice. Nějakou dobu budu muset být blondýna než se dostanu na to na co chci :D . A začínám se červenat jak mi tu lichotíš! Já jsem zrovna člověk co o sobě moc hezké mínění mnohdy nemá a sebevědomí je velice špatné u mě. Jsou dny kdy bych nevylezla z baráku nejraději také.
      Jsi moc hodný skřítek! :D :) děkuji :)

      Vymazat
  2. Pěkný článek! Já taky masi moc neholduji, to máme asi podobné!
    A kameny mě docela zajímají, respektive jsme se o nich hodně učili, náš profesor je totální nadšenec do nich 😄

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkují :). Nevím co na něm většina lidí vidí. :D
      My jsme se ve škole o kamenech neučili :/. Achjo :D člověk se vše musí naučit sám.

      Vymazat
  3. Hezky zpracované a moc zajímavý je původ tvé přezdívky, ale je to originální. Jinak mě také zaujal ten výklad z karet. To už se v téhle době moc nevidí a mě to tak přijde fascinující. A matcha tea? Miluji ho a zrovna teď jeden piji :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Vykládala jsem trochu i pro ostatní ale nemám to moc ráda. A je to zajímavá věc, určitě na to asi není každý. Navíc hodně lidí řekne, že je to kravina a nevěří na to.
      Super další milovník tohoto čaje :) :) .

      Vymazat
  4. To je neuvěřitelně zajímavý, tolik různých osob v jednom ! :) Jen tak na někoho nenarazím, kdo je zároveň tím vším dohromady. (tedy jsem stejně tak "čarodejnicí", "andělíčkářem", milovníkem kamenů, zvířat a Japonska a všechno dohromady!) I když s těmi kameny tolik zkušeností nemám, takový krásný velký ametyst držet už jako malá... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to občas neuvěřitelné a to jsem ani nevypisovala vše. Nikdy nikdo neví co má u mě třeba čekat a tak. Nikdo nedokáže odhadnout ani mou povahu a o co se zajímám nic :D je toho tolik. Sama se v tom někdy nevyznám.
      Víc nás takových ! :) V mém okolí buhužel se lidé zajímají o jiné věci.

      Vymazat
  5. Jsi moc sympatická :) líbí se mi tvoje přezdívka a s tím masem to máme podobné - jím jenom kuřecí a to ostatní mi nechutná, vegetarián ale nejsem :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda :).
      Přesně tak, kuřecí sním stejně ale jen prsa. No jsem vybíravá fakt hodně. Je víc potravin co nesním než co mi vše chutná. :D

      Vymazat
  6. Pěkné zájmy už od mala a jsi určitě moc zajímavá osobnost, přezdívka se mi taky moc líbí, taková dobře zapamatovatelná a originální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždy jsem měla docela hodně zájmů a méně kamarádů :D. Děkuji :)

      Vymazat
  7. Je hezké, že ses představila a docela by mne zajímalo, jestli věříš síle kamenů, jestli mohou OPRAVDU pomoci někomu s uzdravováním. Já tomu moc nevěřím, protože neznám ani jeden případ, kdy by se tomu tak stalo. Jinak tvoje láska ke tvé rodině, příteli a zvířátkům je krásná a moc ti to přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě, že věřím síle kamenů. Pokud je s nimi dobře zacházeno a jsou v nějakém kvalitním stavu a cítíte z něj energie.
      A hlavně, člověk se stejně dokáže vyléčit sám bez pomoci čehokoli a kohokoli. A kameny jsou nějaká taková podpora na té naší cestě k uzdravení.
      Děkuji :) :)

      Vymazat
  8. Moc ti to sluší! Přijde mi, jako bych to psala snad já. :D I co se týče toho masa a Japonska. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé moc děkuji :) jsi hodná.
      To je fajn, alespon tu mám čtenáře kteří jsou tak nějak stejně zaměření! :) A že nás moc takových bohužel není.

      Vymazat
  9. Záliba o mořské pany? To je zvláštní :)
    Zajímavé záliby, ale asi tajemno z nich máme asi nejvíce společné, ale hřbitovy nevyhledávám.
    Jinak moc pěkně o sobě píšeš :)
    Těší mě :) Také sem Martina :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to zvláštní ale hodně mě přitahují! :)
      Také mě těší :) :).

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí