Už i já


Jelikož jsem byla celý týden plná energie a radosti ze života tak nyní i na mě dolehlo každoroční podzimní nachlazení. Než si člověk zase zvykne na to chladné počasí tak to hold asi chvíli trvá. Někdo tohle období přejde ve zdraví a někdo už si zažil nějakou tu rýmičku. Takže momentálně se pořád jen tak povaluji v posteli a vůbec mě to nebaví. Moc dobře nesnáším když nemůžu jít ven. Už ani filmy mě nebaví a číst moc dlouho nevydržím. Takže občas brouzdám po internetu a střídavě polehávám pod peřinou.

No a jak takové období přecházím?
Sypu do sebe Céčko společně s jedlou sodou aby se to dalo trochu pít. Dál do sebe liji tekutý Chlorofyl a litry bylinkových čajů které mě už tečou i ušima. Jsem docela zásadně proti práškům ale když už je mi fakt strašně tak do sebe lupnu Paralen. Protože přišlo na věc tak si dávám už i sirup z Růží (je výborný, celý bych ho vypila nejraději). Pokud můj blog čtete už chvíli tak asi víte, že jsem trochu úchyl na kamínky. V takovém stavu tak u sebe mívám často Křišťál a hlavně na spaní abych se vůbec vyspala. Svoje kameny mám tak ráda, že v takovém období je sobě samotné moc nevystavuji abych jim neublížila :D, já vím jsem hrozná ale je mě jich až líto. Takže mám vyčleněné jen nějaké které po nemoci budu muset fakt řádně omýt a to několikrát.

Omlouvám se, že to tak musím napsat ale strašně mě sere co se už od Března děje u nás na ulici. Dělali tady něco s plynem a pořád je věčně rozkopaná silnice a chodníky. Auto musíte parkovat až někde kdo ví kde a bojíte se vylest z domu protože je tu banda tmavších mužů kteří vás nezpustí z očí. Třeští mě hlava a oni tam pořád něco řežou a kdo ví co. Nevím jak dlouho to bude trvat ale je to strašný už takovou dobu. Na Jaře jsem si říkala, že pokud neudělám maturitu tak to bude jen kvůli nim! :D 

Sice jsem momentálně taková nemocná hromádka ale v týdnu zas budu očekávat balíček, mám se na co těšit protože tentokrát mě má dojít Křišťál z Ruska z Polárního Uralu a to skoro půl kilový. Juchů.
Ale to není to jediné co mě v týdnu čeká. Mám jít na vyšetření aby konečně doktoři zjistili co mám s rukou, tak uvidíme jak na tom vůbec budu ale hodně se toho bojím. Nemám ráda doktory a tak. To vyšetření se jmenuje EMG, třeba jste na tom už někdo byli ale já ne a jsem strašpytel co se týče nemocnic.

Dnes už jsem to vážně nevydržela tak jsem napsala nějaké zajímavé články dopředu na blog a vyměnila mému morčeti Wilburovi a ostříhala mu drápky :D. Také jsem vylezla na terasu za moji milovanou kočkou Lily, moc se spolu nevidíme jelikož ona bydlí venku a já jsem zavřená vevnitř. Ale jsme spolu pořád ve spojení a chodím jí podstrkovat nějaké dobroty. :)

Přeji všem hodně zdraví a brzké uzdravení pokud jste již také odpadli. :)

Siren

Komentáře

  1. Ja som takisto doplatila na toto počasie a od piatku som nachladnutá:( Aj keď posledné 3-4 roky som sa chorobám úspešne vyhýbala, tento-krát ma nejak zmohla:/ ja pijem najmä veľa mätového čaju, ten vždy pomôže!:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to mám od pátku :/. Jinak každý rok zhruba ve stejnou dobu mě to popadne. Tenhle rok jsme nemocná ještě nebyla a teď už mě to stačí :D. Matovy čaj také piju a taky medunku a bezinku.

      Vymazat
  2. Jakožto osoba z věčně - opravdu nepřeháním - rozkopaného města, obklopeného tmavšími muži, kteří si neodpustí ty blbé kecy a zírání, ti krom brzkého uzdravení taky přeju, ať se zklidní i ty věci s ulicí. To je 'občas' na zabití, no... :D
    Nemůžu si pomoct a musím ještě dodat, že se mi neskutečně líbí tvůj přístup ke krystalům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano mas pravdu je to na zabiti. Hlavně v létě se člověk bal vylest v šatech a čemkoliv vlastně!
      Ja si říkala ze si o mě budou lidé myslet ze jsem blázen :D. Tak jsem moc rada :). Jsou jako moje děti :D když to přeženu.

      Vymazat
  3. Já jsem odpadla na tři dny minulý týden a teď už jsem naštěstí v pohodě. U nás zase staví stylem, že nestaví. Naproti nám mají udělat komplex řadovek. Na jaře rovnali terén, že rezonoval celý barák a najednou nic a od té doby na to nikdo nesáhl.
    Brzy se uzdrav a doufám, že ta ruka bud v pohodě.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě přijde taky , že staví a nestaví. Sedí tam v těch bagrech mají zapnutý motor a třeba tam ají spí :D několik hodit. To vážně nedokážu pochopit.
      Moc děkuji :) taky doufám, že to bude ok.

      Vymazat
  4. Také jsem nemocná, ale bohužel se musím léčit jen čajíčkama a chodit do školy.

    Už druhý blog, kde čtu o zázračných křišťálech.. už si o tom normálně vyhledávám informace, protože tohle téma mě velmi zaujalo:-). Nevěděla jsem ani jakou mají moc:-).

    Těším se na další články, tvoje články jsou hrozně čtivé a skvěle napsané:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem si vzpomněla jak u nás spravovali cestu a zrovna před barákem takže tě plně chápu.Taky mě to vytáčelo. Jinak přeji, ať je ruka v pořádku :-)

      Vymazat
    2. Přeji brzké uzdravení ! :)
      Křištály a jiné kameny tu jsou od pradávna jen mnoho lidí to bralo jako dekorace a nebo ani to ne ale a v mém okolí neznám moc lidí co se o kameny zajímá a na co který je. Snažím se k tomu vést rodinu a i ostatní :) .
      Děkuji ! Moc jsi mě potěšila :) :).

      Vymazat
  5. Kdepak chodíš na všechny ty své kameny, nechceš o tom napsat více? Petr Pan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V posledních letech jsem si sehnala hodně známostí, nebo spíše oni si sehnali ají mě. Do obchůdku s kamínkama již moc nechodím protože jsem moc vybíravá a nebylo by tam nic pro mě a někdy je to vážně zbytečně předražené. Určitě o tom nějaký článek napíši :)

      Vymazat
  6. Ono to počasí napomáhá ke všem nemocem, já už mám 3 týdny jen rýmu, ale už mne otravuje, protože nemohu v noci dýchat a to pak nespím. Už jsem si koupila druhé kapky do nosu, vlastně sprej, tak jsem zvědavá, kdy to zabere. Jinak s těmi opravami všeho je to asi všude stejné. Nám začali opravovat balkony a už týden je tu klid. Ach jo, ale všichni by chtěli přidat peníze, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomáhá než si na to člověk zvykne, že už nebude 30 stupnů. Dávat si víc vrstev a tak dále. Rýma je na tom ze všeho nejotravnější to je fakt.
      Jak tak vidím tak se staví a kope úplně všude :/.

      Vymazat
  7. Sirup z růží? Tak ten si musím pořídit! Jinak nejsi sama, i já momentálně ležím s rýmičkou, tak přeji brzké uzdravení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano a je vážně výborný. A rýma je pryč, tak nevím zda to mám přisuzovat sirupu protože je na dýchací cesty. Nikdy se mi nestalo, že bych rýmu měla takovou chvilku !
      Také přeji brzké uzdravení :) :) a já děkuji.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí