Snídaně v lese a tak dále

V pondělí mi hezky začal týden a tak jsem si to samozřejmě nechtěla ani ostatní dny nějak znepříjemnit něčím. Hned v úterý jsem vyrazila do obchodu si koupit něco dobrého abych si to po cestě snědla na snídani. Byla mlha a taková vlezlá zima, vlhko jak v jeskyni. A já jsem přemýšlela jak se nasnídám, na lavičce ve městě se mi sedět nechtělo a za pochodu jíst jídlo také není nic moc.
Měla jsem čas a tak jsem se rozhodla jít do jedné části lesa kde jsem ještě nebyla, bylo to nedaleko civilizace tak jsem si ani moc nezašla. Nemám moc v lásce jezení jídla před lidmi tak mě přišlo naprosto ideální posnídat v lese. Úplně mě to posilnilo na celý den, hned jsem ucítila příval energie z lese v kombinaci se snídaní. No paráda. Tohle bych měla dělat častěji. Nikde žádní lidé, hrobové ticho, jen uklidňující šumění stromů. Měla jsem o 100% a snad více, lepší náladu a lépe se mi pak pracovalo. Pokud má člověk trochu času tak by měl vážně klidně v tom lese snídat, proč ne. Možná se vám to bude zdát trochu šílené ale to jsem celá já, a to ještě nic není. Takže, doporučuji !

Jídlo moc nefotím ale toto se muselo zdokumentovat.
(miluji pudingové šátečky!)

Když už tohle čtete tak bych vám ráda doporučila jeden e-shop.ZDE
Udělali jsme objednávku především kvůli mandlím které tam měli 2kg za necelých 500Kč. Nyní jsem se dívala a už je nemají ale mají po kilovkách a méně. Mandle byli vážně výborné. Ku příležitosti téhle objednávky jsem se rozhodla vyzkoušet slazený Ibiškový květ a také jsem si koupila sirup z Růží který je vhodný na činnost nervové soustavy a dýchací soustavu. Ibiškový květ jsem ochutnala a byl vážně zajímavý a hlavně sladký :D ale to já mám ráda. Sirup jsem zatím nenačala, šetřím jej na zimu. Jinak v tom e-shopu mají plno zdravých a fajn věcí.



Jak už možná víte pokud jste četli článek ZDE . Popisuji tam kámen Vltavín a můj příběh s ním spjatý. V tomhle roce jsem se začala Vltavínům hodně věnovat a také jsou se toho hodně dozvěděla od jednoho velkého sběratele Vltavínů který se jim věnuje již 52 let. 
Rozhodla jsem se, že když je to tak zajímavý kámen (tektit) tak, že si pořídím knihu která je zvlášť o něm. Tak mi došla a byla jsem z ní naprosto nadšená. Je plná obrázků a vysvětlení původu, naleziště. Prostě je tam vše co by vás mohlo zajímat a to i po esoterické stránce samozřejmě. Hned jsem ji začala číst a jsem z ní naprosto unešená. 



Jinak právě mě popadlo velké šetření peněz. Hlavně kvůli dvoum věcem. Tak za prvé, budu Vánoce a když si to spočítáte tak poměrně brzy a mě to začíná docela děsit jelikož nevím co budu nakupovat a ta druhá věc je, že bude v Brně burza minerálů. Takže než ta burza bude tak chci abych měla dostatek na cokoliv co tam budu chtít a právě tenhle rok se moc těším zvláště na ty Vltavíny které tam chci nakoupit a osobně si vybrat! :) Mám už pro vás nachystanou takovou menší pozvánku na Minerály Brno ale ještě je čas.

Přeji vám krásný týden, moji milý čtenáři. 

Siren

P.S. - Jak jsme si mohli povšimnout, lehce jsem změnila vzhled blogu. Vzhledem k názvu má tak nějak spojitost s mořem a já moře miluji. Tak proto tenhle vzhled.

Komentáře

  1. Snídani v lese jsem ještě nezkoušela, ale kdyby jo, tak buď s přítelem nebo minimálně se psem. Sama bych do lesa nešla, jsem takový strašpytlík :D Díky za tip na ten ibiškový květ, ten se teď bude hodit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se právě vůbec nebojím :D a někdy je to až život ohrožující. A nevím zda ten slazený květ je nějak moc zdravý ale je rozhodně moc dobrý! :)

      Vymazat
  2. Les má magickú schopnosť dodať človeku energiu a rozštiepiť stres. Zbožňovala som prechádzky lesom, kde niet ľudí, občas nejaké zvieratko a ten nekonečný pokoj okolo mňa i vo mne. Škoda, že tu žiaden les v blízkosti nemám... čo už...
    Zvláštna náhoda, nosím prívesok s vltavínom a nejak sa stal mojou súčasťou. Už si bez neho neviem predstaviť ani deň. Nosiť na krku vesmírne sklo, to je presne pre mňa! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám lesy docela nedaleko naštěstí, bydlím v takovém městě které je jakoby v důlku a kolem něj lesy :).
      Vltavín je úžasný, líbí se mi hodně ají jeho tmavě zelená barva. Mohla bych na něj koukat neustále proti slunci. Já mám Vltavín zasazen v zásnubním prstenu :3.

      Vymazat
  3. Obvykle, když si něco kupuji, tak si to nechávám na doma.
    Sama v lese a ještě v takové zimě, no nevím, nevím. Mě by tam asi nikdo nedostal. Ale aspoň, že jsi byla spokojená :)
    A ten ibišek, mě docela nalákal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také většinou jím právě doma v klidu, ale tohle mě to tak popadlo! Úplně mě tam něco táhlo.

      Vymazat
  4. Ahoj, máš moc pěkný nový design, to moře je uklidňující, já se vzhledem blogu stále bojuju, pořád cítím, že to není to pravé ořechové. Snídaně v lese zní jako super nápad, úplně jsem dostala chuť udělat něco taky ne tolik obvyklého

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji jsem ráda, že se líbí. Já s tým hlavně moc neumím a nechci tam nějak cpát obrázky a mám ráda jednoduchost tak jsem prostě na něco klikla ve výběru a líbilo se mi to :) !
      Je super udělat občas něco takového, mě to z ničeho nic tak přepadlo a prostě jsem tam musela jít.

      Vymazat
  5. V lese je pokaždé nějaká zvláštní energie, která mě hrozně nabije a jsem více akční.:-)

    Ani jedno jsem nezkoušela, ale co jsem si v poslední době hodně oblíbila (Pokud si to neměla, doporučuji!) jitrocelovou a bezinkovou šťávu. :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych kvůli té energii, mohla být v lese pořád !
      Bezinkovou štávu miluji :) ale jitrocelovou jsem neměla, tak to určitě vyzkouším. Děkuji za typ !

      Vymazat
  6. Snídaně v lese a sama? Tak to by mne nenapadlo, ale když jsi byla tak moc spokojená, proč ne? Já bohužel ani nechápu parádu při pikniku, jak se může někomu líbit sedět na zemi a na nerovné zemi mít položené věci, se kterými jsem se tam musela vláčet. Ale neodsuzuji, jen nechápu, ale když se ti líbí snídat v lese a nemáš to daleko, s chutí do toho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám takové věci ráda a jsem ráda sama.
      A ještě k tomu já zrovna ten piknikový typ jsem ! :D V trávě jsem přes Léto pořád a klidně si tam dám ají svačinku. Tento rok jsem si ají pořídila piknikový koš ! :)

      Vymazat
  7. Také nerada jím před lidmi, takže i nějaká návštěva restaurace je pro mě dost za trest. Jednou bych ráda zažila rande, kdy si zajdeme na picnic, protože kdyby mě někdo pozval na večeři do restaurace, tak utíkám. :D
    Zajímavé, že mě ještě nikdy nenapadla snídaně v lese, když ho mám tak blízko. O.o Asi vyzkouším. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám docela ráda restaurace ale moc tam nechodím to jen vyjímečně a musí tam být nějaké oddělené místa hoodně. :D
      Nejlepší je v ten okamžik udělat to co tě napadne jak jsem to udělala :), určitě to zkus ! :)

      Vymazat
  8. Dizajn sa ti podaril :) Prudko závidím takéto idylické raňajky .. mne sa takéto ešte nepodarili teda :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji na tom nic nebylo :) já s tým moc neumím tak musím vybírat v nabídce a pak si jen poupravím detaily.
      Jednou na to určitě přijde a jak ti to bleskne hlavou tak to uděláš :).

      Vymazat
  9. Snídat v lese mě bohužel ještě nenapadlo, ale ráda tenhle způsob vyzkouším. Také nemám ráda, když jím mezi lidmi, takže myslím, že tohle pro mě bude naprosto ideální :) článek moc pěkný a já děkuji za typ! :)

    Vita Brunettes
    https://vita-brunettes.blogspot.cz/2017/09/novy-zacatek.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě to nikdy dřív nenapadlo :). Děkuji moc , to potěší. :)

      Vymazat
  10. Snídaně v lese jsou perfektním startem každého dne. On vůbec ten samotný pobyt tam člověka nabije pozitivní energií a opravdu je pak den o dost hezčí. Já jsem v lese denně minimálně jednou, volné dny chodím na procházky hned několikrát. Na jaře jsem do práce jezdila na kole přes les, a už ta samotná jízda přírodou mě krásně nabila a pracovalo se mi pak lépe. :-)

    Pudinkové šátečky, na těch jsem jako "všežravec" ujížděla. :-D Často jsem si je kupovala k snídani na základní škole v našem malém školním krámečku.

    Není to tak dávno, co mě kameny uchvátily. Od dětství se zajímám o magii, sílu přírody, tarot a další tajemné věci, nicméně o kamenech toho moc nevím, ale moc mě svým kouzlem přitahují. :-) Takže jsem moc ráda, že jsem přes tvůj komentář u mě na blogu mohla zavítat na ten tvůj. Máš to tu moc pěkné a nejspíš se stanu pravidelným čtenářem. Jsi hrozně sympatická.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi úplně můj člověk! :)
      Co se týká toho jídla tak jsem všežravec :D až teda na něco, třeba většinu masa a tučných prasáren na kterých ujíždí většina lidí.
      Také to mám stejně, od dětství všemožné knihy o magii. Již jako malá jsem vedla několik blogů o všem možném. S vykládáním karet jsem poměrně v útlém věku začala a s ostatním také. Samozřejmě některé věci měli stinné stránky. Nicméně mi to v jisté míře zůstalo do dnes, až na tu vyjímku, že vím co je nebezpečné. Co by se mělo a nemělo.
      Moc ti děkuji za komentář. A mohu říci, že i já se stanu tvým návštěvníkem jelikož jsi mě moc zaujala a tvůj blog také. :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí