Máte doma Záznamový krystal? Možná o něm ani nevíte !

Jakožto každý milovník kamenů mám samozřejmě ráda Křišťál. Křišťál zná snad asi každý. Ale ne každý ví co doma má za formu Křišťálu. O formách Křišťálu zde byli už nějaké díly ale v tomhle článku chci poukázat na něco co se v něm objevuje a myslím, že si to zaslouží samostatný článek aby o tom vědělo více lidí.

Víte co je to záznam v krystalu? Pokud ne tak se prosím podívejte ZDE . Je tam pár bodů o tzv. Záznamovém krystalu.

Pokud už to tedy víte ráda bych se dostala k dalším věcem. Pokud vlastníte přírodní Křistály nebo nějaké přírodní hroty Ametystu, Záhnědy, Morionu. Tak si je pozorně prohlédněte. U okna ze všech stran, všechna zákoutí ze všech možných úhlů pohledu. A možná jej najdete.
Chci poukázat na to jak lehce se k vám může dostat Záznamový krystal a to mi věřte, že opravdu lehce.

Dnes si můžete lehce pořídit cokoliv přes internet a za různé ceny. Mnoho lidí co prodává kameny tak je má vážně jen jako kameny a nepoužívá je na nic. Samozřejmě víte, že já to tak nemám. S kameny pracuji už od školky a pomáhají mi. Ale právě takoví obchodníci co je neprodávají za ezoterickými účely tak jsou pro nás velice výhodní protože je neprodávají za směšně vysoké ceny. Proto mnohdy narazím na Záznamový krystal který mě nestál majlant. A jsou lidi takový co je prodávají za mnoho peněz a to jsou právě ti co je využívají v esoterice. Ti obchodníci co je mají jen jako kameny na výstavu neví pod jakou cenou je prodávají protože je nevyužívají tak jako my. Pro mě tyhle kameny mají vysokou cenu ale raději si je seženu právě od někoho kdo se o esoteriku nezajímá a tak jsem se nedávno dostala k jednomu kameni s vážně obřím záznamem.

Vyhrála jsem na aukci velký přírodní kus Brazilského Křišťálu. Hned jak mi přišel tak jsem na něm žádný záznam nenašla. Kámen vám hned nemusí ukázat všechno co skrývá, může vám to ukazovat postupně. I když na něm budete hledat sebevíce nějaké úkazy tak je nemusíte najít i když tam jsou. To se mi stalo právě nedávno. Hledala jsem malé záznamky ale nikde nic. Jeden den mi bylo hodně špatně, vzala jsem si jmenovaný kámen do ruky a koukala jsem proti světlu a kámen mi ukázal velký záznam a v něm několik menších! Nemohla jsem uvěřit svým očím! Jak jsem to mohla přehlédnout? Byla jsem štěstím bez sebe.

A proto vám radím. Zkoumejte svoje krystaly a snažte se jim porozumět a možná když vám nebude zrovna nejlíp tak vám ukáží něco velkého! Může to být malý a nenápadný trojúhelníček (záznam) a možná jich bude víc. Nebo velký. :) 

Přeji hodně štěstí a přikládám fotky na ukázku. Fotky nejsou moje, nemám tak dobrý foťák aby jste to tak krásně viděli. 

Fotka uživatele Himalayan Quartz. Toto jsou opravdu obří záznamy!

Fotka uživatele Himalayan Quartz. Mnoho malých i velkých záznamů.

Fotka uživatele Himalayan Quartz. 

Fotka uživatele Himalayan Quartz.

Fotka uživatele Himalayan Quartz. 
Zde je krásně vidět, že můžou být záznamy takové jemné a nebo naopak hodně výrazně vryté.

Fotka uživatele Himalayan Quartz. Toto je vážně pecka ! :D

Fotka uživatele Himalayan Quartz.

Fotka uživatele Himalayan Quartz.

Fotka uživatele Himalayan Quartz.

zdroj fotografií : https://www.facebook.com/pg/himqtz/photos/?ref=page_internal 
doporučuji se na jejich fotografie podívat a zaručuji, že budete rudnout závistí a budete chtít všechny. :D Ale mohu vám říci, že by jste se nedoplatili protože jde o Himalájské Křišťály.

Komentáře

  1. Fredy Kuger

    ..." Dnes našel jsem kousek křišťálu !!
    Mám radost, že bych se posral ! .... nu...
    když jsem se pořádně podíval,

    zjistím: Toť sklo z flašky od piva !!
    kdyby byl alespoň vltavínem !!"

    Výkřik : " Teď jsem se říz jako swině !!"

    Bil Wozembouch silně je rozčilený !!

    ... zahodil střep, - za nadávek, klení !

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí