Konec s problematickou pletí

Většinou moc nemám ráda takové ty články co jsou jen plné recenzí na kosmetiku ale o tomhle jsem se s vámi chtěla podělit.

Missha - oficiální e-shop - luxusní korejská kosmetika

Nikdy nikomu nic nevnucuji a tak to ani nebude, možná tu značku o které si něco málo řekneme znáte a možná také ne.

Od puberty jsem měla velice problematickou plet, mastila se a byl to samý pupínek. Byla jsem z toho neštastná. S maminkou jsme vždy něco dlouze vybírali v drogerii a nakonec jsem na tom byla pořád stejně. Měla jsem toho vyzkoušené tolik! Ale pak mamka něco objevila, nějaké doporučení. Myslím, že to bylo také na internetu. Ženy psali o tom jak je to sice dražší ale, že se to rozhodně vyplatí a je to vysoce kvalitní kosmetika. Jak se tedy jmenuje? MISSHA 

Mamka i já jsme ji začali používat a již několik let jsme věrné pouze této značce. Ze začátku jsem začala používat toner z výtažky ze šnečího slizu. Šnečí sliz je totiž vysoce hojivý a na problematickou plet jak dělaný, navíc skvěle hydratuje a není po něm plet vůbec mastná. Šnek ZDE .
MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Skin Treatment - vysoce hydratační toner a booster (E1595)
Již od té doby jsme od této značky vyzkoušeli mnoho a mnoho. Šneku jsem pořád věrná :D. Krémy mě vydrží dlouho, občas si koupím něco co je právě nové a vždy jsem byla spokojená. Používám od této značky krémy, tonery, BB cream a občas si koupím platýnkovou masku. Posledně jsem měla medovou platýnkovou masku a je super, mají veliký výběr všeho. Zadáte si jaká jste věková kategorie a nebo jaký typ pleti máte a hned vám tam vyjede hromada produktů. Mám zkušenosti ají se šampony a kondicionéry, po tom jsem měla neskutečně jemné vlasy snad jako zrovna Korejky :D. Jednou za čas si udělám radost a nakoupím si moje oblíbené produkty a něco navíc.

Moje oblíbené produkty - odkazy na ně 

Tohle jsou produkty co používám momentálně pořád. V balíčku vám vždy přijde několik vzorečků a ty mě vydrží vždy dlouhou dobu a jsou super. Jsem moc ráda, že jsme na tuhle kosmetiku narazili. At jsme zkoušeli co jsme zkoušeli na MISSHU nic nemělo. Každý si určitě vybere :). 



Komentáře

  1. Od Missha som zatiaľ nič neskúsila, no čítam na ňu samé dobré ohlasy. :)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně to stojí za to :). Vím, že možná mohou odradit ty ceny u něčeho.

      Vymazat
  2. tak o tejto kozmetike počujem prvý krát... takže som nič neskúšala, ale je super objaviť zas niečo nové! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) alespon lidi uvidí zas něco nového. A já používám už vážně jen MISSHU.

      Vymazat
  3. Tuto kosmetiku znám a mám s ní super zkušenosti, hlavně s plátýnkovými maskami :). Teď mi ale nejvíc pomáhá dětský olejíček Hipp a celá Hipp kosmetika obecně, akorát pak voním jak mimino :D. A pak používám ráda ještě kosmetiku Yves Rocher :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ty masky jsou parádní akorát kdyby si je měl člověk dávat pořád tak jich doma musí mít :D.
      Yves Rocher znám :). Mám od nich sprcháč a nějaké stíny které jsou dostala :) a jsem spokojená, s jinými produkty nemám zkušenosti.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí