Můj týden a plánování

Pondělí,
pro většinu lidí je tento den doslova útrpný ale pro mě už nějakou chvíli ne. Také jsem patřila mezi ty co se obávali každého pondělí a říkala jsem si "Proč zase ty?". Bylo to školou. Škola pro mě byla to něco kde jsem do sebe musela tlouct hromady nesmyslů a nechápala jsem proč je školní systém tak nastavený. I když máte dělat to co vás baví tak se do toho musíte učit hodně věcí které vám absolutně nebudou k užitku a to mě hodně trápilo. Nyní už ne. Takže všem přeji krásné pondělí i když jste zrovna začali týden tím, že děláte třeba něco co vás nebaví nebo nemáte rádi. Usmějte se a přejděte to, nebo udělejte změnu.

Mě začalo pondělí moc hezky hned po ránu mi dorazil můj očekávaný balíček od České pošty. Objednala jsem si další Křišťály, tentokrát byli z Brazílie a byli dva. Jedno dvojče a ten druhý delší krystal oboustranný s malými krystaly, oba přírodní. A k nim mi dorazil ještě Chromdiopsid z Ruska, tentokrát je tenhle kámen můj první, žádný jiný Chromdiopsid nemám zatím. Takže pro mě velká radost. Také je tu pro mě malá povinnost a to ta, že půjdu dnes k potoku do lesa a nechám je tam chvíli naložené aby se očistili. Zároveň si udělám hezkou vycházku do přírody.


Minulý týden jsem bývala většinu času sama a tak jsem si hodně četla. Dočetla jsem knihu o Atlantidě na kterou udělám moc ráda nějakou recenzi. Samozřejmě sem měla také pár krásných vycházek do přírody, když bylo krásné počasí což bylo. Hodně cestovala po doktorech, kteří mě následně posílaly k dalším doktorům a skončilo to tak, že mě čekají ještě nějaká vyšetření kvůli mojí ruce s kterou mám problémy. Ale abych nepsala jen o doktorech! Jeden den jsem se rozhodla, že po dlouhé době vytvořím zas nějaké mýdlo. Dřív jsem hodně vytvářela mýdla s mámou která je prodávala. Pomáhala jsem jí. Dnes máme věcičky na tvoření mýdel ve sklepě a jsou nevyužité. No a právě mojí návštěvou sklepa to začalo, pár věcí jsem vytáhla a rozhodla jsem si udělat mýdlo ve tvaru malé víly. Nakonec jsem spletla hmotu a na místo průhledné jsem dala bílou. Takže obsažený Měsíček lékařský není v mýdlu vůbec vidět :D. Aby jste věděli je ho plné mýdlo ale to nevadí. Vyfotila jsem vám to.


Během minulého týdne jsem hodně přemýšlela nad tím kam by jsme si mohli zajet na výlet. Sleduji hodně Urbexerů a jejich týmů co jezdí po opuštěných budovách a je senzace co ti lidi dokáží najít! Dám vám sem malou ukázku a doporučuji ty které taková místa zajímají aby si je přidali. Mají nádherné fotografie. Je radost se na to dívat! 

Napadlo mě, že si udělám jeden den výlet na Stránské Skály v Brně. Brno nemám zas tak daleko a nikdy jsem tam nebyla (na těch skalách). Musím uznat ,že mě tam hodně láká to podzemí i když jsem četla, že jsou tam silně negativní energie. Kdyby měl někdo zkušenost prosím napište mi třeba email. :). Není to momentálně můj jediný plán který mám. Mám úžasný plán o který se s vámi ráda podělím pokud vyjde.

Přeji všem krásný začátek týdne ! :) :)

Siren

Komentáře

  1. Komentář už jsem psala ale koukám, že jsem ho zdárně nepublikovala, takže ještě jednou :D Moc se mi líbí ten andílek a ještě s měsíčkem! Článek na mě působí moc pohodovým dojmem. Na Stránské jsem byla před několika lety, je to tam docela strašidelné (v energiích míst se až tak nevyznám), sama bych si tam určitě netroufla, člověk nikdy neví, na koho tam narazí ... ale během několika let by se to tam mělo celé spravovat

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že se ti andílek líbí. Není to zlé na to, že měl vypadat úplně jinak :D ale krásně voní dala jsem do něj jahodovou vůni.
    No právě na mě to působí taky docela strašidelně, ještě když jsem se dívala po internetu co tam člověk zachytí na fotografiích. Sama bych tam asi také nejela, uvidíme :).

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký článek :) A ačkoliv jsem ještě stále školou povinná, jediné, co mi vadí, je vstávání. Jinak mám školu ráda :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), no tak to je moc fajn, že se najdou i tací co mají školu rádi. Vstávání je na prd. Někdy jsem to měla tak blbě, že jsem musela vstávat na praxe ve 4.

      Vymazat
  4. V Brně jsme byla jen dvakrát, takže ani netuším, že tam nějaké skály jsou. Mýdlo se ti opravdu povedlo. Na jeho výrobu bys mihla udělat článek, kdybys chtěla.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :). Budu nad tým uvažovat, vše bych mohla zdokumentovat to ano. Dobrý nápad!

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí