Proč?


Tenhle článek se mi bude vážně těžce psát. Mám ale pocit, že by bylo fér napsat proč nyní na blog moc nepíši a nevychází tak nové články.

Mám takové smutné období a docela těžké. Umřel mi pejsek kterého jsem měla 13 let. Možná většina už něco takového zažila a víte jaké to je. Bylo a je to těžké. Byla jsem přímo u něj když se to stalo a za to jsem moc ráda. Nikdy nezapomenu. Konec...

Jelikož to bylo těžké pro všechny a nikdo tu najednou necapká, tak přesně po týdnu tu doma máme nové mrně. Je to takové malé klubíčko plné radosti a to neustále, takže nám to tu obrátil naruby svou akčností a veselou povahou. Život jde dál. :)

Tak snad už možná chápete proč nyní nemám náladu vysedávat u pc. Jistě to chápete.

Budu se snažit psát, už mi přijde, že můžu a chci. 

Mám toho nyní moc nového a program maximálně plný a ráda bych vám o mých zážitcích napsala v dalších článcích. + Mám hromadu fotek. :)

Mějte se krásně !

Siren

Komentáře

  1. Přesně vím, jak se cítíš. I já o tomto psala na blogu. Každopádně by mě zajímalo vaše nové klubíčko štěstí? :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  2. To mě moc mrzí a přesně vím, jak se cítíš. Nám umřel pejsek na torzi žaludku, když mi bylo osm a pejskovi také osm let. Vím, že jsem z toho jako dítě byla špatná skoro půl roku. Naší současné fence bude v srpnu 11 let a před pár týdny byla na operaci s vážným zánětem, kdy nám málem umřela. Toho dne se bojím, je už stará a bohužel se čas zastavit nedá. Snad vám to nové klubíčko bude dělat radost a zmírní bolest :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  3. Tvojho psíka je mi ľúto, ale keď ho budete mať v mysliach, tak potom na neho nikdy nezabudnete. skvelé, že máte nového a robí vám radosť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je mi to ľúto, verím, že tvoj psík bol pre teba oporou a kamarát, zvieratká sú bytosti plné lásky, preto som sa rozhodla pomáhať im. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  5. Jejda, tak to mi je toho moc líto. Brzy se dáš do kupy neboj. Nebo si pořídíte jiného aby nebylo těžké srdce.
    Já mám podobnou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  6. Ach jo... je mi to strašně líto a doufám, že se tím nebudeš dlouho trápit. Já asi nikdy nezapomenu na to, jak nám před několika lety umřel pejsek, protože mu jeden strašně milý soused hodil jed na krysy... Byl starší než tehdy já a opatroval u nás každé mládě včetně mě i koťat :D Pamatuju si, jak jsem vždycky měla pocit, že s ním dokážu mluvit... A - přestože to teď asi vyzní dost necitlivě - jeho ztrátu jsem prožívala hůř, než ztrátu lidských členů rodiny.
    Uchovej si svého pejska navždy v srdci a pěkně na něj vzpomínej, ale hlavně se tím netrap. Snad tedy to vaše nové klubíčko přinese spoustu úsměvů a radosti :)

    OdpovědětVymazat
  7. Achjo, to je mi taky moc líto, tak snad bude brzy líp a zlepší se i nálada, budu se těšit na nové články ...

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, život jde dál. Proč být smutným dál, když je toho tolik, co můžeme ještě vidět. Kolik fází, kolik se toho člověk může naučit, co jej různé a jiné situace , kterým člověk čelí, jaký zanechají dojem. Jsem ráda, že to bereš s nadhledem. Je to smutné, ale ne napořád.))

    OdpovědětVymazat
  9. Moc mě mrzí, co se stalo tvému psíkovi. Ovšem třináct let je opravdu krásný věk a jen spokojení jedinci se svými pány chtějí zůstat tak dlouho. :) A ten nový pejsek na tebe už určitě čekal! :) Tak přeji hodně štěstí v začátcích. :) Nemůžu se dočkat, až se o něm dovíme víc! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc mě to mrzí! :( Je to hrozný...
    je pěkné, že vám dělá nový psík takovou radost! :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  11. Ano, naprosto to chápu. Je to moc smutné a je mi to líto. Tak ať je ti brzo fajn, ono tě to nové veselé klubíčko brzo dostane ze všeho a bude ti jen zlepšovat náladu. Pak sem přidej taky fotku :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí