Ženské dilema

Šaty...

Začala sezona plesů a jelikož jsem byla jen na mém maturitním a na žádném jiném, rozhodla jsem se, že na nějaký půjdeme. Líbí se mi jak se může člověk hezky obléct a upravit. Miluji šaty, mám jich strašnou spoustu a kupuji další a další. Možná by jste to do mě ani neřekli.
K příležitosti plesu, jsem se rozhodla, že si koupím zase nové i když mám šaty co se hodí na ples více než dosti.

V momentální chvíli jsou ještě o pár odstínů světlejší a jsem fakt spokojená.
To jen tak kdyby vás zaujala barva vlasů. :D

Tak jo, začala jsem hledat a nechtělo se mi nikam jezdit. Internet. Nacházela jsem kvanta a kvanta šatů a chtěla jsem aby se líbili ají přítelovi a nakonec jsem našla a ještě k tomu v akci o -70%, no neberte to! Ale našla jsem dvoje krásné a nemohla se rozhodnout! Ptala jsem se každého jaké jsou hezčí a skoro nikdo neodpověděl jednoznačně!
No nic, prostě jsem vzala oba kousky a hotovo. Nyní mám zase dilema které si tedy na plánovaný ples vezmu! Asi budu muset jít na více událostí abych využila oboje šaty.

Ženy a oblečení. Také určitě znáte tu záhadu kdy máte skříň k prasknutí a vy nemáte stále co na sebe. Já jsem ještě ten typ člověka co nevyjde dva dny po sobě ve stejných věcech. :D 

Každopádně nastává další problém a to doplňky a boty a vlasy. No mám ještě necelý měsíc na promýšlení. Momentálně zkouším vylepšování vlasů a různé účesy co by se ke mě hodili a došla jsem k závěru, že rozpuštěné a navlněné vlasy, jen lehce sepnuté vzadu budou asi ideální volba. 

Volba číslo jedna "Ty musím mít!"

Volba číslo dvě aneb "Tyhle chci taky!"

Komentáře

  1. Jé ty jsou takové panenkovské a retro, určitě ti to v nich bude slušet, hezké jsou oboje, ale jestli chceš nějaké rozhřešení, tak si myslím, že u těch bílých ti pěkně vyniknou barevné vlasy. Já sem poslední dobou ve stadiu, kašlu na módu, stejně to bude stát za starou belu, ale jednou za čas mám i světlejší chvíle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Ano asi nakonec budu mít ty které mě radíš, jelikož k nim mám zatím lepší doplňky a nechci utrácet další a další peníze teď po Vánocích.
      :D

      Vymazat
  2. Vezmi si na ples oboje a v půlce se převlékni! :))) PP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týjo to by bylo složitostí kam s šaty a úplně jiné doplňky. To teda nevím :D. Ale zajímavý návrh!

      Vymazat
  3. obe sú krásne a niečím zaujímavé! aj keď tie druhé ešte nie sú tak okúkané... :).
    však škoda, že nechceš dlhé... mne osobne sa nepáči, keď slečny nosia na plesy krátke šaty, ak to teda nie je stredoškolský ples plný teenagerov ;).

    THE WORLD BY KEJMY.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dlouhé se mi také líbí více avšak já su malého vzrůstu a musela bych si nechat jakékoliv šaty přešít a tak jsem se rozhodla pro verzi pod kolena. :)

      Vymazat
  4. Jej, tak to je opravdu těžký výběr :D oboje šaty jsou nádherné, asi bych tedy jedny vzala na jednu událost a ty druhé na nějakou jinou. Ale asi bych byla pro ty modré víc :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano udělám to tak :D na pozdější událost si vezmu růžové protože k nim nemám zatím nějak doplňky. K obojím se hodí trochu něco jiného, což je taky paráda :DD.

      Vymazat
  5. keby tie ružové boli v modrej farbe, boli by dokonalé :D ale nádherný výber :3 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě taková ta královsky modrá, na tu jsem úplný úchyl :D ! Děkuji :) :).

      Vymazat
  6. Plesy mám hrozně ráda, čas od času se cítit jako princezna je hrozně super :D A mně se fakt líbí ty první šaty, takový jednoduchý, ale v tom je ta krása :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu je to super příležitost, člověk by pak chodil v těch šatech všude a jen tak :D jak jsou krásné. :)

      Vymazat
  7. Jojo plesy jsem měla dříve také ráda a navštívila jsem jich několik za sezónu. Teď jdu na nějaký jeden maturitní a stačí mi to, ale stejně je to super. Jsou to pěkné šaty, ale ty první se mi líbí více. Já mám tuhle barvičku ráda a i ten střih je pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky přece jen líbí o kousíček víc a mám ráda tu světle růžovou barvu, mám ji na hodně věcech :) a momentálně ají vlasech :D.

      Vymazat
  8. Moc hezké šaty! :) Hlavně ty mintové/bledě modré (na mobilu vypadají mintově a na pc zas světle modře, tak já nevím :D) se mi líbí. Je na nich něco krásně retro, zahaleného, panenkovského a prostě v nich každá holka musí vypadat jako z porcelánu, řekla bych! :D

    A jsem asi nějaká vadná žena, co se týče oblečení, takovej babochlap. Nejradši nakupuju dlouhé, vytahané a rádoby obnošené věci. A to samé si vezmu klidně i tři dny po sobě, pokud jsem se nějak nezapotila. :D Nejsem vůbec módní typ. Volím pohodlnost před "být šik". :D

    Na ples bych si asi vzala spíš ty růžové, protože vypadají, že se v nich dá spíše tančit. Ty druhé bych si vzala třeba do divadla, na večeři, nebo tak. :)

    Moje vize k těmto šatům by byla následovná:
    vlasy - nějaký účes vyčesaný nahoru (takhle třeba: http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Nov2012/1407362.jpg?d41d)

    makeup - lehce do růžova, se stříbrnými třpytkami

    doplňky - stříbrné náušnice, nějaké maličké (třeba https://www.eppi.cz/img/prod/3/5983x200.jpg)

    kabelka - stříbrné psaníčko (třeba takové nějaké https://image.zootlab.cz/cache2/fit/750x1007/000/000/002/465/2465587.jpeg)

    boty - stříbrné lodičky, ale ne moc blýskavé (asi nějaké takovéto https://www.luxusnipradlo.cz/imgcache/3/3/pi197-52689-2-lakovane-stribne-lodicky-na-platforme-a-jehlovem-podpatkumodni-cervene-lodicky-na-platforme-a-jehlovem-podpatku_700_642__crop84348.jpg )

    Promiň, že ti do toho kecám, ale úplně jsem si to představila :D
    Líbí se mi kombinace růžové a stříbrné, je to takové krásně vílí.

    A užij si ples - já plesy moc nemám ráda. Byla jsem na třech maturitních (dvou cizích, jednom svém) a jednom erotickém (ano, opravdu! :D s kamarády :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají tam napsáno "Světle zelená" :D a každej je vidí jinak ají v reálu! :D Přítel říká modré a pro mě sou prostě zelené.
      Dříve jsem to měla stejně a ještě si kupovala některé věci v pánském.
      A ačkoliv je to sranda když chci na ples ale já nějak netančím, jen na to pomalejší :D tak je to asi fakt jedno jaké budu, mít zrovna u mě.¨
      A vlastně jsem fakt ráda, že mi do toho tak kecáš protože k těmhle šatům vidím úplně stejné doplňky jako ty! Prostě stříbrná :3 . Koukala jsem už po něčem a budu muset toho hodně nakoupit a hlavně nyní mají všechno zlaté!
      Vážně by mě zajímalo jaký byl ten erotický ples :D, vůbec si nedovedu představit "co a jak" :D.

      Vymazat
  9. Nakoľko mám priam až fetiš na svetlomodrú, tak by som bola rozhodne za tie, ale tie ružové sú také krásne éterické a jemné, takže ani jednými nič nepokazíš! :) (Krásny blog :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se momentálně líbí všechny ty světlé a pastelové :) vypadají na čemkoliv tak krásně! :)
      Moc děkuji =o.

      Vymazat
  10. Já teda nejsem na šaty, měla jsem je na sobě snad tak třikrát za život, na tom maturiťáku a jinak asi v pěti letech? :D Ne, vůbec to není moje, připadám si v nich... cize. :D Radši kalhoty, díky. :D
    Každopádně na jiných lidech se mi moc líbí a tyhle vypadají dost zajímavě! A rozhodně by nebylo na škodu, kdybys pak přidala i svou fotku, upřímně si je takhle neumím moc představit oblečené na člověku reálně... :D
    A na plesy, na ty už nejsem vůbec. :D
    Ale ty si to určitě pořádně užij a... bože, ty vlasy! :O Fakt hustý!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí