Období bláznů

Chaos. Tohle jedno slovo stačí pro vyjádření toho co se nyní všude kolem děje. Začalo to již před cca 2 týdny. Ošklivý rozchod známých, hledání práce, hledání bydlení, kamarádka na dně,..... Fůůů

Lidé začínají šílet, možná je něco ve vzduchu. :D Někteří dělají tak nesmyslné věci, že se to sem ani nedá napsat. Z každé strany slyším něco pozoruhodného. Na seniory leze jaro, chodí nahatí a obtěžují mladší. Lidé lžou a neumějí se rozhodnout. Ne, že by to mu nikdy dříve nebylo. :D

Již nyní vidím jak je tenhle rok plný změn a zvratů a je potřeba to vypouštět vše a od toho je tu pro nás příroda. Chodím tam vypustit vše z šišky a odkyselit se. Výborně to pomáhá. Musím přiznat, že se trošku začínám těšit na teplo i když mám zimu vážně moc ráda. Už chci chodit bosá a užívat si kvetoucí přírody.

Můj živůtek je nyní velice akční a plný stálého objevování objevování a zjišťování čindál více o lidské hlouposti .

Mám tolik novinek, že sem ani všechny nevypíšu ale o pár věcí se s vámi podělím. Pokud dopadnou nějaké další a další věci tak o tom budou pozdější články. :)

Vypouštěcí vycházky.

Je něco krásnějšího než příroda? 

Když vezmu tenhle týden a vezmu ho od víkendu co máme za sebou. Byla jsem nakupovat. Také takový druh relaxace pokud nejsou přecpané obchody a to kupodivu nebyli. Poklidné nákupy. Udělala jsem si radost a nakoupila pár věcí ve slevě a to třeba super kalhoty do pasu (vlastně momentálně jiné než do pasu nenosím protože mi je jinak zima na ledviny a líbí se mi), šálo-deku, psaníčko na ples a dvě kabelky z Desigualu (začínám na jejich kabelky být nějaký úchyl nebo co). Taky jsem vám to mohla vyfotit, že? To mě napadlo až při psaní tohoto článku a už je tma. :D Třeba příště se polepším.
Po nákupech nás čekala noční a tu mám nyní celý týden. 

Již od začátku týdne mě chodí radosti a to ve formě kamenů. Jako vždy jsem měla možnost mít něco vážně extra a nyní to bylo fakt ve velkém.


A tím myslím takhle velkém. Tento fešák je Křišťál z Himalájí a já jsem se zamilovala. 


Již se byl koupat v lesním potoku. Jsem z něj úplně paf.

Druhá radost přišla jako další balíček ve formě Fluoritů které jsem se rozhodla, že musím mít jelikož tvoří krásné přírodní kostičky.


Tuhle krásu můžete najít ve Španělsku. Má nádhernou barvu a ty kostky jsou fakt fascinující. No mám na co koukat.


Tenhle Fluorit jsem dostala jako dárek k tomu fialovému :3.

Nyní už jen čekám na prsten Atlanťanů který má dojít. Možná ho znáte ale určitě o něm bude článek zvláště.

Na závěr vám dám ještě pár fotek z mého života. Takové běžné věci. 


Takové to když jdete večer někam sami a za váma váš obvyklý doprovod který se začne prát.


Někdy si přijdu jak cirkusák když za mnou chodí po ulicích dvě kočky. Moji strážci.


Tady prosím vidíte mě, aby jste taky viděli dotyčnou osobu která tohle vše píše.


Na závěr najdi kočky, jsou fakt nenápadní. :D Tohle na mě kouká někdy pořád. Pak se na sebe urazili a byli každý na jedné střeše. Lily pořád na téhle kde ji vidíte a Karel naproti ní na druhé. Mají zábavu. 

V budoucnu můžete očekávat nyní možná články o totálních změnách v mém životě na které se chystám. Do konce týdne bude jedna velká změna každopádně a já nyní nevím jaká ale jedna z dvou. Je to zatím tajný!

Tak jo, mějte se krásně. Žádné bláznění! :D

Siren


Komentáře

  1. Ahoj milá Siren (cirkusačko:-)), to je náhodou skvělý, že za tebou chodí kočky:-). Jinak souhlasím, že nic krásnějšího než příroda snad ani být nemůže. Do přírody se chodím často ,,dobíjet''.

    Měj se krásně!

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to parádní doprovod :D :). To je dobře, že chodíš často do přírody. Je to více než důležité. :)
      Děkuji =))).

      Vymazat
  2. Ty jsou nádherné! A hlavně ten první je tak obrovský:-D.

    Musím říct, že jsi fakt nádherná;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano určitě každého uchvátí velikost krystalu stejně jako mě :D :).
      Klárko, děkuji. Je to pro mě velká lichotka a asi se budu dlouho červenat =o.

      Vymazat
  3. Ten obrovský kryštál je nádherný *_* Aj ten fluorit, má úplne magickú farbu a hoci fialová nepatrí k mojim obľúbeným, tá farba je fakt nádherná :3
    A to o ľudskej blbosti si ani nemusela prečiarknuť, ľudia sú fakt tupci niekedy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mi přijde, že je začátek roku fakt šílený. Pořád něco támhle a támhle :D Jsem ráda, že znám další osobu, která velkým šálám říká šálo-deka :D Jupííí. Ty krystaly :O <3 Krásné. Na fotce ti to moc sluší a jsem zvědavá na ty tvoje změny :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  5. Ten křišťál! Tak to je fakt kus!
    Další krystaly samozřejmě taky nádherné... i kočičí společníci! Vypouštěcích procházek teď podnikám taky hodně, nějak je co odpouštět a dost nasávám energii ze stromů... je to opravdu nabíjející v těchto dlouho temných dnech. Díky přírodo!

    OdpovědětVymazat
  6. Ľuďom úplne šibe, viem, o čom píšeš...najhoršie je, keď otravujú so somarinami ostatných. :D Tie nové kryštále sú nádherne, hlavne fialový...ách. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně přijde, že lidé bláznili hlavně teď kolem voleb. To má pak někdy člověk při čtení různých diskuzí pocit, že se lidé chovají jako zvířata. Snad už teď bude zase klid. Jinak pěkné fotky, hlavně těch křišťálů :)

    LENN

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí