Viděla jsem svět takový jaký je.

Určitě mnozí z vás ví, že žijeme ve světě kde se lidem skoro nic neříká a většina bývá utajována.
Je určitě lepší se o takové věci nezajímat a nestarat se. Mě na světě prostě vždy něco nesedělo, to jak se chovají lidé ve vedení a proč je to tak a jiné onak.

I takhle někdy obloha vypadá u nás hned ráno. Letadla jsou fakt "kouzelná".

Zdál se mi sen. Vlastně to ani nebylo jak sen. Chtěla bych se s vámi o to podělit.
Jelikož se mi zdál po náročném pracovním týdnu kdy jsem spala jak zabitá tak se divím, že si jej trochu pamatuji. 
Byl to lucidní sen, prostě víte, že se vám to zdá. Byla jsem někde a už nevím kde a tam si mě někdo vzal na starosti a chtěl mi ukázat něco co většina lidí nevidí. Nasadil mi takový přístroj na hlavu, můžeme tomu říkat brýle. První co jsem udělala, bylo to, že jsem se podívala na oblohu jelikož jsme byli venku. Najednou nebyla šedá ani modrá, žádný mrak. Obloha se hemžila všemi barvami které se navzájem prolézali úplně z té oblohy sálala špatnota. Bylo to jako po nějaké apokalypse, všude jsem viděla barvité energie a bylo mě z toho úplně na omdlení. Dotyčný mi říkal, že nic není tak jak to vidíme ale, že já to konečně mohu vidět. Bylo to jako otevřít Pandořinu skřínku. Nedokážu to moc dobře popsat ale po obloze všude bylo divné čáry a znaky, úplně všude. Z oblohy se na nás něco prášilo pořád a mělo to různé barvy.
Úplně jsem si v tom snu říkala, že se musím o něj podělit s ostatními a tak jsem to udělala. Bohužel vám moc dobře nemohu popsat to co jsem vážně viděla a jaký jsem přitom měla pocit ale byl velice špatný. Jako by byl celý svět v pr****.

Den předtým tak se mi zdál sen o tom jak jsem na burze minerálů ale bylo tam asi jen 10 stánků. Stánky neměli nic společného s minerály :D a když jsem se konečně dostala ke stánku kde byli obří Křišťály tak jakýkoliv jsem chytla tak byl strašně chatrný a rozpadal se. Křišťály měli asi tak 50 cm a méně a žádný neměl hrot. Říkala jsem si, že si přece musím vybrat když tu jiný stánek není! Ale já si nevybrala. Poslední myšlenka v tomhle snu byla "A kde je nějaký stánek s Vltavínama co tu měl být!". :D Prostě takový horor.

Komentáře

  1. Ten první sen působí vážně hrozivě. Nějaké apokalyptické.. a nebo "jen" strašné sny se mi zdají hodně často a mívám období, kdy mám neskutečně hodně nočních můr, to je převážně v létě a období, kde je to o něco klidnější. O lucidním snění jsem četla hodně a přítel to tak nějak zvládá - nezajímá se o tajemno nebo cokoliv, ale vždycky si ve snu uvědomuje, že je to jen sen a dokáže se probudit, nebo sen změnit. To já nezvládám ani když se snažím a žádný sen, v němž by mi docházelo, že to není skutečné si nejspíš ani teď nevybavím.
    No a ten druhý sen... dokážu si představit jaké to pro tebe muselo být :D No ještě aby se tobě nezdály noční můry s minerály... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to tak živý jako by to fakt bylo ted tak všechno. Mívám docela často zajímavý sny, že by z toho mohli být ají sci-fi knihy :D je to někdy jako koukat se na film.
      Mě nějak začalo lucidní snění už v dětství kdy jsem měla noční můry a uměla si pak říct, že se musím jen vzbudit a hotovo. Nyní se mi to stává běžně a ne jen při nějaké hrozné události to se mi už nestává.
      No zdává se mi často o kamenech :D třeba, že najdu někde úplně super obchod kde mají všechny co jsou fakt vzácný a já je nemohla nikde najít a tak! :D To pak lituji, že to byl jen sen ale toto. To asi nehrozí na minerálech v Brně. Uvidíme :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To ano :D někdy na nějaký můj sen snad ají vymyslím příběh.

      Vymazat
  3. Vidím, že máš taky divoké sny, já si kolikrát říkám, kde na to přijdu, zdá se mi o věcech, které jsem nikdy neprožila nebo naopak se vracím hodně let zpět. Často se mi zdává o mamince, občas i o tatínkovi, který už je od r. 182 na obláčku. Inu, je to občas i kruté.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Může se člověku zdát něco z minulých životů ají. Takže je to vážně někdy hodně divoké.
      Ano i takové sny bývají, to je pak člověk smutný když se vzbudí...

      Vymazat
  4. Zajímavý sen, taky se mi často zdají podivné sny, ale mám "štěstí" na lucidní sny, které mám často, takže si je pak ovládám, což se mi líbí :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo takové sny jsou super, když se nám náhodou něco nelíbí tak se vzbudíme a hotovo :D. A je to zajímavější vše.

      Vymazat
  5. Tak to mně se zdají sny, u kterých v průběhu nikdy nevím, že jde o sen. Naopak se mi zdají pocitově hrozně reálné sny a často jsou takové, že se mi zdá, že mi vypadaly všechny zuby a nebo že mi chybí noha. Pak se budím úplně propocená hrůzou, nemám ráda většinu mých snů :D


    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ovládat sny také nedokáži pokaždé.
      Když tu píšeš o těch zubech tak se mi zdál nedávno takový ! Byla jsem u divného zubaře a něčím mě napustil pusu a mě postupně padali zuby a já je plivala :D to bylo šílený ale u konce jsem si uvědomila, že je to sen a rychle se vzbudila než mě dělali něco dalšího.

      Vymazat
  6. Ten sen je zvláštní :O Také se občas kladu otázku, jak to teda všechno je a jak to všechno funguje. Občas mi přijde, že si nás všechny jenom někdo ovládá. Někdo/něco velmi velkého a silnějšího, než jsme my. Kdo ví. Ten druhý sen mě pobavil, nevím proč :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měl takovou zajímavou hloubku. Jo beztak jsme ti panáčci co jsou ve hře The Sims :D :D. Ono to tak fakt je bohužel. Lepší se v tom nedlabat.

      Vymazat
  7. Ten první zní opravdu děsivě. První co mě napadlo těma čárama, tak to byla fyzika :D :D Že obloha má všechny barvy, jenom my vidíme jenom tu modrou. Já jsem ráda, že si většinu snů nepamatuju...

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fůj fyzika :D. No svět se hemží různými a barevnými energiemi a tak dále. Já si právě většinu pamatuji no :D. Ale jsem za to vlastně ráda. Mám nad čím přemýšlet v práci. :D

      Vymazat
  8. Až mi prešiel po koži mráz! Teda, mať takéto živé sny, fú, to som rada, že ich mávam iba občas :D môj najživší sen bol taký, kde ma po ulici naháňalo nejaké obrovské čierne pso-monštrum a zobudila som sa počas toho, ako ma to kúsalo a škriabalo, ale toto tvoje je v istom ohľade oveľa horšie :D
    VeJa
    https://veja-the-writer.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No někdy ty sny stojí vážně za to :D a to si pak musím říkat "Jak?!"

      Vymazat
  9. To s tou oblohou zní fakt úplně skvěle! :D Až na ty špatné pocity z toho no. :D To já takhle zajímavé sny nemám. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mívám něco takového pořád :D, už jsem si zvykla.

      Vymazat
  10. Uprimne, jestli jsi o tom snila primo ten den, kdy jsi napsala clanek, pak se mi tu samou noc zdal hodne podobny sen. Ne uplne stejny, ale nebe bylo temne a citila jsem ten tezky, negativni pocit. A bylo mi smutno. Chtela jsem brecet, ale neslo to. Tak doufam, ze je to jen nejaka noc temnych snu, nez nejake poselstvi... 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano bylo to přímo ten den :). Měla jsem to ještě tak živé, že jsem to musela hned napsat. To je vážně zajímavé, kdo ví co je nyní za období a co nám přinese. :D Uvidíme.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí