Šperky z Kaktusového Ametystu

Konečně jsem našla ty správné kameny na výrobu náhrdelníků! A jsem z nich hodně nadšená, pokud se mi moc a moc povedou tak si je asi nechám. :D Ne to nemůžu, jelikož jsou pořízené za účelem aby udělali radost tentokrát někomu jinému ale mě vlastně také :).
A co to tedy bude? 
Našla jsem naprosto nádherné kousky Ametystu a ještě k tomu kaktusový! To nemám ani já ve sbírce. Jsou z Jihoafrické republiky. A jelikož jsou "kaktusové" mají hodně "trnů" a vyzařují vážně hodně energie. Každopádně se na ně pustím nejspíše příští týden jelikož dělám nyní zakázkově mýdla a to fakt ve velkém. A také vyrábím šperky pro známé na Vánoce. Mají se na co těšit! 

Takže do Vánoc bude na mém obchůdku na fleru novinka z kaktusáčků a snad tentokrát stihnou vůbec dojít do obchůdku aby měli možnost všichni. :) 

A tohle jsou ti dva vyvolení kteří půjdou do výroby. 

  

Komentáře

  1. Tak tenhle ametyst je přenádherný! A taky jsem ráda, že tě stále neopustila kreativita - na mě strašně dolehla podivnost počasí (což výjimečně nemyslím v dobrém) a další činitelé jako škola, nedostatek spánku... a kreativita vzala roha :D Kdybych měla aspoň zčásti takový talent na tvoření jako ty, taky bych to ráda využila i na vánoční dárky. Není snad nic krásnějšího než darovat či dostat něco vlastnoručně vyrobeného :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ! :) Pořád něco tvořím ! A kreativita pořád je a stále větší řekla bych :D . Doufám, že to moji blízcí ocení ty vytvořené dary! Ale myslím, že ano jelikož kolem sebe nemám špatné lidi :D co by byli na drahé dary.

      Vymazat
  2. Wow, tak to jsi skutečně šikovná. Šperky bývají moc krásné. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je moc krásné. Taky bych chtěla být tak šikovná, abych vyrobila dárek i někomu jinému. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to hodně trpělivosti hlavně :D ale musím říct, že když si něco umanu tak mi to naštěstí taky jde.

      Vymazat
  4. Krásné kousky, kéž bych byla taky, tak šikovná a mohla jsem vyrobit něco takového :). Třeba jednou uvidíme :3
    Mě osobně by se třeba takový kámen líbil, i jako okrasa jen tak na stůl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by to mohl zvládnout každý ale hlavně to chce čas a chut! :) Tyhle budou asi končit jako ozdůbka někam. Zjistila jsem že jsou moc těžké a do široka :/ ale na stole krásně stojí.

      Vymazat
  5. Jé, ty jsou hezké. Žila jsem v domnění, že ametysty jsou fialové. :D Doma mám ametrín, který je napůl fialový a napůl dožluto-oranžova. Ale takhle průzračné? :))
    Jsi hrozně šikovná, určitě pokračuj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé jsou skoro až do černa řekla bych :D ale zrovna tyhle jsou jen jemně fialkové a mají na sobě občas takové žluté flíčky.
      Moc děkuji a pokračovat budu :) určitě ano, je super si dělat vlastní šperky a nosit je.

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou sice kaktusové ale vůbec nepíchají ale měla jsem jiný problém :/ dole jsou hodně rozšířené takže by to ve výsledku nevypadalo na krku vůbec pěkně tak jsem to musela s uzlíkováním vzdát a navíc jsou docela dost těžké což jsem se až divila. Nyní je mám vystavené, perfektně stojí :D jelikož jsou dobře uraženy.
      Ano očištují se a já si ty svoje náhrdelníky dávám do potoku a nic se jim zatím nestalo, také jsem z toho měla obavy. Mám Larimar který je také dělaný touhle technikou a byl vážně drahý tak ten do vody fakt nedám a dávám ho na noc do misky se solí.
      Takže je mi líto ale ty Ametysty nebudou :/

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí