Novinkový týden !

Možná si vzpomenete na to jak jsem prožila svůj Halloween na super pohovoru kde mě nasadili růžové brýle :D .Zkoušela jsem spálit vizitku od toho chlápka co semnou pohovor dělal a ona nechtěla hořet ani! Držela jsem ji jakou dobu nad ohněm a skoro ji to ani nepoškodilo. :D Hrůza.  Zbytek toho týdne probíhal docela poklidně.

Určitě jako mnoho z vás jsem šla na Dušičkový den na hřbitov zapálit svíčky. Atmosféra na hřbitově byla zajímavá a tajemná jako vždy a mám to moc ráda. Samozřejmě jsem u sebe měla nějaký ten Křišťál, protože přeci jen lezete do zóny kde je pod zemí samé mrtvé tělo.
Někdy bych se tam vydržela procházet vážně dlouho ale jelikož jsem nebyla sama a byla vážně zima tak jsem byla pak ráda doma v teple.
Víte fotit na hřbitově.. Probíhá to velmi rychle a diskrétně tak nejsou některé fotky moc kvalitní. :D Ale prostě jsem musela.




Jeden den jsem si udělali s kamarádkou takovou dobrodružnou vycházku nad město a vlastně jsme ani moc netušili kam jdeme, prostě jsme šli a kecali jsme. Kamarádka se pokoušela vylézt na dost starý posed a když nás uviděl takový starší pán se psem tak nám mile poradil, že o kus dál je nový posed a lepší. No neberte tak cennou radu! Úspěšně jsme jej našli a byl fakt pěkný ale měl výhled na opačnou stranu než jsme chtěli tak jsme tam moc dlouho nebyli. Nakonec jsme skončili o kousek dál na, jak to říci "poloposed" , nebo spíše lavička na dřívkách v trní :D :D každopádně to bylo asi 3 metry možná více vysoko a bylo to staré ale se super výhledem.

Nový posed. Ani si nechci představit, že z tohodle fakt někdo podle čeká na zvířátka...

Výhled z lavky na dřívkách :D. Je vidět ten nový posed z kterého je první fotka.
Tento výhled byl již hodně uspokojivý. 

A to bych nebyla já kdybych si nepořídila nějaký nový kámen, že? Takže jsem si pořídila Křišťál z Brazílie a Shattuckit z Konga. Mám vyfocený jen Křišťál, váží přes 600 gramů a je teda pořádný macek. Vzhledem k tomu kdy jsem si kameny pořídila tak byli hned omyté v lese a ještě ten den vystaveny na úplňku. Paráda kolik mají nyní energie. Ten velký Křišťál je vážně moc silný.

Určitě by dobře posloužil jako obranná pomůcka. :D :D

A co začátek tohoto týdne? 
Právě jsem ve fázi domlouvání si práce, další pohovor je za mnou a nic mi tentokrát nebránilo v cestě a tak je práce moje a já si zařizuji doktora a tak. Už tento týden tam asi nastoupím.
Neptejte se mě co to je za práci. Je to něco co dělat vážně nechci ale potřebuji před Vánocemi peníze. Achjo.

Po zařízení všeho jsem úspěšně nastoupila do nové práce a to ve středu. No co mám povídat, nebaví mě to, nelíbí se mi to. Ale nic jiného mě momentálně nezbývá a doma sedět také nebudu protože peníze z nebe bohužel nepadají :D.

Ale ne budeme myslet pozitivně! Moje tvůrčí činnost mě neopustila, jen nemám tolik času kolik bych chtěla nyní ale to jen ze začátku ted. Chystám toho tolik sepsat a vytvořit! Hned je mi lépe když myslím na to co chci pro sebe a pro ostatní udělat. :)

A tak bych ráda věděla jak se máte. Nějaké novinky u vás?  :)

Siren

Komentáře

  1. No být tebou, tak se pomalu učím exorcismus, jen kdybych náhodou ještě potkala někoho z té práce... :D
    U mě ta diskrétnost focení hřbitova moc nevyšla :D Byli jsme tam s rodinou už dost pozdě večer, ale byla tam taková spousta lidí, tolik zaparkovaných aut (no peklo, všichni na sebe troubili a div se nenabourali) a strašně se mi líbil ten pohled zdola na náhrobní kameny v řadách a všechny ty zapálené svíčky... Jen jsem vytáhla mobil a odněkud se vzaly dvě babči a hned začaly nadávat na dnešní generaci, co nikdy nevydrží bez mobilu, tak jsem to radši schovala.. :D Tvoje fotky jsou krásné, hlavně se mi líbí ta první s andělem! Krásně vykreslené nebe!
    Ten křišťál... teda... wow :D No to bych řekla, že to bude dobrá obrana, kolem tebe teď musí být několik metrů ochranného pole před špatnou energii :D A co se týče špatných lidí... sice to zní krutě vůči křišťálu, ale máznout tímhle někoho po hlavě v sebeobraně, tak asi letí rovnou do kómatu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jsem nikdy pomyšlení neměla i když jsem dříve k takovým věcem hodně tíhla :D ..
      No také jsem se cítila nesvá, že fotím hřbitov ale co. At si trhnou, nikomu jsem nefotila náhrobky aby byli čitelné a vlastně jde o umění! No ne? :D Moc děkuji, jsem ráda, že se líbí :3.
      No my už musíme mít snad ozářený dům z té energie kamenů :D, to je prostě už závislost pořád je nakupovat a shánět všude.
      Já vždy vyhrožuji příteli, že dostane kamenem xD a říkám mu, že to bude vlastně taková pocta kdyby se mu něco takového stalo :D. Kdo by nechtěl umřít tím, že dostane Křištálem po hlavě? :O

      Vymazat
  2. Tolik svíček pohromadě na hřbitově působí vážně moc hezky. na tom kam chodím já se svíčky nezapalují a letos jsem ani neměla čas jít, takže jsem o tu atmosféru přišla úplně, ale aspoň ty tvé fotky to trochu vynahradily! Ještě jsem si dočítala článek o tom pohovoru a to je teda dost šílený, snad už to u vizitky definitivně končí. A křišťál je krásnej! ještě chci vidět ten Shattuckit :)
    Herb Theory

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to krása jak je to vše osvícené :) a barevné! Jen vždy přemýšlím nad hroby kd nesvítí žádná svíčka, zda na ně rodina už zapomněla nebo už nikoho nemají, jsou z daleka a tak.
      No konec už nechci nikoho od nich vidět, hotovo.
      Shattuckit jsem neměla vyfocený ale mohu ho pak ukázat :) :). Děkuji :).

      Vymazat
  3. Já si myslím, že ta první fotka za to focení stála! To máš jedno že teď nemáš práci podle představ, podle mě je super už to, že jsi se dokopala udělat nějakou změnu k lepšímu, když to nevyšlo teď, vyjde to příště.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to myslím taky a je fakt pecka, že někdo má takový hrob s andělem. Nefotila jsem ho celý to by bylo moc ale po stranách hrobu byli klečící andělé ještě 2.
      Hold si musím něco vyzkoušet a odtrpět než se dostanu k tomu co vlastně chci. :) To je fakt.

      Vymazat
    2. Přesně, ono je totiž strašně jednoduchý pracovat někde, kde nejsi úplně spokojená, ale udělat nějakou změnu, to už chce odvahu :)

      Vymazat
  4. Aaaaaaaaa prosím prosím, nefoť na cintoríne, ak si poverčivá, čo myslím, že si keď si si vzala krištál, tak to nerob a už vôbec nie to dávať sem. Akože je to pekné osvetlené ale veľmi si sama sebe môžeš uškodiť. Nemyslím to v zlom tak to ani tak neber. Fotky sa podarili ale už len z duchovného pokoja (nehovorím o cirkvi ale o tom, že si môžeš niečo zlé na seba privolať, nie raz som na to doplatila sama)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem vůbec pověrčivá. A omlouvám se pokud jsem někoho pohoršila, to jsem vážně nechtěla.
      Nemusíš se strachovat, že by se mi něco stalo, vím pokud by se něco dělo :).

      Vymazat
  5. Takové posedové dobrodružství. :D
    A ta fotka rozsvíceného hřbitovu je kouzelná! Neslyšela jsem o tom, že by někomu ublížilo udělat fotku na hřbitově a nebo její zveřejnění. Proč? Viděla jsem mnoho fotek zachycených "duchů" a podobně, a takový hřibov mi přijde ještě jako slabý odvar. Ale znalosti o tom nemám, tak těžko říct.
    Jinak ten křišťál je pořádný! Musíš už mít velkou sbírku... neplánuješ někdy udělat společnou fotku tvých krystalů? :) To by mě zajímalo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo fakt super! Většinou jsou zamčené. :)
      Hřbitov je vážně malý odvar oproti jiným místům kde destrukce jen líce. Duchové se na fotkách zachycují běžně, ale také záleží čím fotíte. Já vím co si mohu dovolit a co ne.
      Mám docela velkou ale ne tak velkou jak si ještě představuji :D, možná udělám někdy hromadnou fotku nějak nebo třeba vyfotím jen moje Křištály a tak :).

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí