Milostné dopisy

Ráda bych vás seznámila s knihou která se mi nedávno dostalo do rukou.
Již jsem vám psala, že se vám chystám ukázat jednu skvělou knihu která se mi moc líbila a muži ji nejspíše budou nenávidět! 
Tahle kniha se vám vryje do srdce.

Milostné dopisy slavných mužů


Snad každá žena sní o tom, že dostane nějaký milostný dopis. A vy nyní můžete nahlédnout jaké dopisy psali svým láskám slavní muži jako například Ludwig van Beethoven, Napoleon Bonaparte, Robert Browning, Lord Byron, Lord Randolph Churchill, Winston Churchill, Mark Twain, Oliver Cromwell, F. Scott Fitzgerald, Gustave Flaubert, Johann Wolfgang von Goethe, Victor Hugo, James Joyce, Franz Kafka, John Keats, Jack London, Wolfgang Amadeus Mozart, Theodore Roosevelt, Jr., George Bernard Shaw, Lev Nikolajevič Tolstoj, Vincent Van Gogh, Voltaire a další.

Knihu můžete znát z filmu Sex ve městě kde si ji jeden večer čte Carrie před spaním a předčítá Božskému zrovna dopis od Beethovena. Musím uznat, že dopisy od Beethovena se mi líbili úplně nejvíc.



Jakmile mi kniha došla domů tak jsem si ji musela začít číst! Snad po prvních pár stránkách nádherných dopisů mi začali téct slzy. Tak nádherné dopisy! Tolik lásky! Člověk si někdy láme hlavu nad tím jak svému protějšku vyznat lásku a oni to prostě uměli naprosto s přehledem. 
Upřímně si nedovedu představit, že by muž v téhle době něco takového sepsal. Já dostat jakýkoliv dopis z té knihy, tak budu štěstím bez sebe skákat do stropu a plakat a nikdy bych nepochybovala o tom zda mě asi miluje. Polibky horké jak rovníkové Slunce? No koho by takové fráze napadli.

Víte nedovedu si představit, že bych někomu vyznala svou nehynoucí lásku a oddanost a pak by si to někdo za nějaké to staletí četl. Asi bych se styděla. Tihle muži co psali ty všechny dopisy se nemají vůbec za co stydět, my můžeme jen závidět těm ženám co ty dopisy dostávali.



Každý den jsem si přečetla pár dopisů pro lepší náladu, jak někdo něco tak krásného mohl napsat. Ke konci knihy je druhá část kde jsou ještě navíc nějaké básně. Což mi udělalo velkou radost.
Musím vás nejspíše zaručit, že tahle kniha rozpláče každou ženu a chlap vám nanejvýš řekne "Co to je za kravinu? To by nyní nikdo nenapsal protože jsou ženský potvory!" 
Je více než jasné, že mužům se to líbit nebude, jelikož takové věci by asi nikdy nevymysleli. :D A pokud vám váš milý něco takového píše tak klobouk dolů. Určitě se s nějakým dopisem podělte! 

Myslím, že tuhle knihu si každá žena musí oblíbit a měla by ji mít doma aby viděla, že muži dokáží občas vykouzlit něco neskonale krásného. Jsem moc ráda, že jsem si ji nyní mám také doma a myslím, že ji budu vytahovat velmi často.  Odkaz na knihu

Všem vám přeji opravdovou lásku.

Siren

Komentáře

  1. Muži na čtení téhle knížky nemají čas. Píšou totiž milostné dopisy ;). PP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud to tak vážně u některých je tak to jsem moc ráda! :)

      Vymazat
  2. O tejto knihe som už počula, je pekné, ako to niekedy v minulosti fungovalo, dnes už je to vzácnosť. :)

    Rebelliouslily SÚŤAŽ!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to bylo o něco kouzelnější než dostat SMS nebo zprávu na FB a to ještě ne tak krásnou a umělecky napsanou :D.

      Vymazat
  3. Tuhle knížku si rozhodně koupím, protože prostě...sama píšu dopisy, sice né milostné, ale prostě to miluji. A přečíst si milostné dopisy od muže? No propána..vím, že budu slintat a závidět a přát si, aby jednou takový dopis přišel i mně, ale tak...můžu fakt jen doufat :-D ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem pokaždé když tu knihu otevřu tak totálně dojatá! To by ani člověka nenapadlo, že někteří psali tak nádherné dopisy. Klobou dolů.
      Myslím, že v takový nějaký dopis bude doufat hodně žen :D.

      Vymazat
  4. už jen recenze je tak sladká, že se z toho radostí olizuju..😁😁 kolik knížka stoji? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to zaujímavo a po dlhej dobe je to kniha, ktorá ma dokázala zaujať :D Poslednou dobou však na čítanie vôbec nemám čas :/
    VeJa
    https://veja-the-writer.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je prave fajn aji pro takové ty případy ze není čas a chcete si přečíst třeba 2 stránky jen :). Co stránka to jeden dopis.

      Vymazat
  6. Vypadá opravdu zajímavě a asi řeknu Ježíškovi, protože bych si to strašně ráda přečetla. Podle popisu to totiž musí být dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jednou tak najít takovou vyjadřovací schopnost. ♥

    OdpovědětVymazat
  8. O téhle knížce už jsem slyšela, až nebudu mít co číst, koupím si jí. Scéna ze Sexu ve městě je super :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí