Andělské karty

Andělské karty - Doreen Virtue


Související obrázek

Andělé pro Vás mají poselství, která Vám pomohou zlepšit každou oblast života. Jedná se o sadu 44 andělských vykládacích karet. Tyto karty Vám umožní komunikovat s anděly, kteří Vám mohou dávat rady a odpovědi na otázky ohledně milostného života, rodiny, zdraví, práce atd. Součástí tohoto dárkového kompletu je i podrobná příručka, která obsahuje návod k vykládání. Každá karta je opatřena obrazem anděla a jeho sdělením. Tato sada neobsahuje žádné negativní karty, jelikož andělé vždycky radí z pozice dobra.

Tyhle karty používám momentálně nejčastěji. Pracuje se s nimi vážně skvěle. Andělé se s vámi okamžitě spojí a poskytnou vám odpovědi na vaše otázky. 
Práce s těmihle kartami je velice lehká proto se nemusíte bát, že by jste něco nezvládli. Andělé vám vždy poradí a navedou vás na správnou cestu. Jak je psáno v popise karet "sada neobsahuje žádné negativní karty" a proto se nemusíte bát, že by na vás vykoukla karta smrti třeba. Mnoho lidí se bojí karet právě proto, že jim ukáží něco negativního a špatného. U těchhle karet se ničeho takového bát nemusíte a proto je doporučuji každému.
Jednotlivé karty jsou krásně malované, když si karty vybíráte musí se vám líbit. Takže se nejprve progůůglujte tím jak vypadají jednotlivé kartičky. Když se vám nebudou líbit tak si je nekupujte. Je mnoho jiných karet.
Hodně lidí se ptá zda se tyhle karty mohou vykládat ají druhým lidem, ano mohou ovšem na vaše karty si saháte pouze a jen vy. Vše co potřebujete o kartách vědět je napsáno v příruční knížce, jak s nimi zacházet, jak vykládat druhým lidem. Já momentálně karty vykládám vždy jen sama sobě. :)

Vyfotila jsem pár krásných karet co mě zaujali na ukázku.

A co vy? Máte doma nějaké karty? Vykládáte si je? 

Siren

Komentáře

  1. Jéé, přesně tyhle máme doma!! Mamce to, co si vytáhne vždy neskutečně sedí :) Líbí se mi, že jsou jenom pozitivní ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. nad těmihle kartami jsem taky zvažovala.. :) už mám od doreen virtue troje.. :) ale nakonec jsem si koupila jiné..

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, taky mám, podobné Karty Archandělů taky od Doreen, mají nádherné kresby i významy. :) Hrozně dlouho jsem nějaké chtěla, až jsem tyto dostala minulé Vánoce, od té doby se s nimi radím, kdykoliv jsem na vážkách. :) Ale pravdou je, že když se moc nesoustředím, tak cítím, že mi odpovídají blbosti nebo věci ne k tématu. Někdy naopak dokáží odpovědět úplně přesně na otázky nikdy nevyřčené. :) A zkoušela jsem párkrát vykládat i druhým a upřímně, vycházelo mi to snad ještě líp než sobě, takže to jsem koukala. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí