Musíme si dělat radost + FOTO

Dlouho jsem tu nedala nic zápisníčkového, tak je na čase to změnit a podělit se s vámi o moje zážitky a novinky.
Taková běžná fotka při očistě kamenů kdy skoro ležíte v potoku a skoro vlastně v potoku.

Tak nám o víkendu svatý Martin nepřišel, ale co už. Byla jsem s rodinou kouknout na tradiční průvod a posléze si projít nějaké stánky a podívat se na turnaj "nebo proti peklu". A řeknu na rovinu, že jsem fandila tomu čertovi protože měl sakra krásnýho koně, měl Fríského zda to plemeno znáte, takže tentokrát u mě andělská strana moc nevyhrála :D. Ale samozřejmě turnaj vyhrála andělská strana. Bohužel jsem vám nemohla pořídit fotky jelikož pršelo a já nestála moc vepředu a jsem malá, takže tak. Bylo fakt docela hnusně takže jsem skončila u nějakého Sibiřského punče a doma u svařáku a bylo mi už konečně tepleji. 

Na tomhle černém jen ten čert potom :3. A Martin ale měl béžového koně.

Další nádherní koníci.

Ukázala bych vám více fotek ale zjistila jsem skoro u konce, že dělám "živé" fotky :D, takže se hýbou a ty sem nemohu dát.

S Martinem začala přicházet i naše Vánoční výzdoba na kterou mě přítel ukecal. Já jsem prostě chtěla až od Prosince ale né, to už musí být nyní! Alespoň něco si teda prosadil, tak už zdobíme no.

Poličky na Křišťály a pod ní zvonečky. :)


Ještě je nezapínáme, to jsem zakázala :D.

Můj milovaný Louskáček! :)

Jinak kdyby jste chtěli vědět jak se celý týden mám, tak je to fajn. Zvykám si postupně na novou práci a v ní na nové lidi kterým se nedá věřit jako snad nikde, všichni mi přijdou "zvláštní" ale vždy si udělám svou práci a tradá domů. Tento týden jsem schytala odpolední a jsem ráda, že následující den je svátek.
Začala jsem postupně nakupovat Vánoční dárky a už mám všechny! Ještě nějaké maličkosti. Jsem letos moc spokojená s výběrem. Budu super Jéžíšek :D.
Nakupovala jsem pro ostatní ale samozřejmě sem nezapomněla ani na sebe a koupila si něco hned abych měla radost když už mám takové měnivé období co nemám ráda.
Koupila jsem si něco z kosmetiky od MISSHE a knížku! Na knížku jsem byla moc zvědavá tak si ji musela pořídit a postupně začnu s čtením. Mám toho nyní hodně na studování a tak, pořád se učím něco nového co bych mohla nadále předat dál. :)

To vlevo je pudr který jsem potřebovala, takže to byla nutnost vlastně a to druhé je čokoládová maska! Jsem na ni moc zvědavá a doufám, že ji dřív nesním :D.

A tohle je má nová kniha kterou jsem musela mít.

Následující dny bude svátek a víkend a víte co ještě? Minerály Brno! Takže pro vás nafotím fotky zda jsem nezapomenu u vybírání kamenů. Pak vám napíši článek jak to probíhalo a co jsem si koupila. Chci nakoupit něco na tvorbu náhrdelníků jelikož mi došli kamínky. Každý chtěl to a tamto a já nakonec tak nějak dělám na zakázku vlastně :D na fleru mi leží jeden Křišťál ale než jsem stihla cokoliv tam dát dalšího tak už byli dotazy a bylo to pryč a jsem ráda, že se tolik líbí. Do Vánoc chci několik ještě udělat, začíná být zájem o jiné kameny než Křišťály právě. A já přemýšlím zda investovat i do něčeho dražšího. No kdyžtak si  to vše nechám! :D

Přeji všem krásný a prodloužený víkend! Krásně si ho užijte a nepromrhejte ho! :) 

Siren

Na závěr takové dvě moudra která se mi moc líbila v mé nové knize o které jsem vám zatím neřekla. Bude na ni recenze a je vážně skvělá. Je to vlastně taková "učebnice" o poznání sebe.



To aby jste se měli nad čím zamyslet.

Komentáře

  1. Moc pěkné fotky :) U nás tedy Martin na bílém koni dorazil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), tak to jste měli super. U nás už to dlouho nevyšlo.

      Vymazat
  2. Ten Louskáček je úžasnej! :) Jinak závidím, že máš vánoční dárky! :D Já jsem tak v půlce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je, mě se líbí od malička Louskáčci :3. No také se divím, že já už mám vše. Nebývá tomu tak :D.

      Vymazat
  3. Tak se mi komentář nejspíš neuložil, tak kdyby byl náhodou dvakrát tak se omlouvám :D Mám ráda tvoje články ze života. Přítele máš akčního, já ještě nesklidila Halloweenskou výzdobu ... Na minerály nejspíš o víkendu nepůjdu, ale užij si to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic tu dvakrát nebylo :D. Také to miluju když něco napíšu a on se zasekne třeba internet a pak přemýšlím znovu co sem vůbec chtěla.
      No to on je akční ale jak v čem ! :D Užiju si je určitě, děkuji. :)

      Vymazat
  4. Určite sprav recenziu na wiccapediu! tiež váham, či si ju kúpim :D Ja som tiež bola čo u nás bola výstava minerálov a zároveň aj bibliotéka (knihy).
    Teším sa na fotky a poprípade na nové zboží v obchode! Dúfam, že posielaš aj na slovensko :3 na vianoce alebo meniny by som si chcela urobiť radosť :D
    VeJa
    veja-the-writer.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělám :) akorát mám nyní rozečteno něco složitějšího :D tak musím postupně abych se do toho nezamotala. Začíná se mi tu hromadit kvanta knížek!
      Na slovensko jsem balíček nikdy neposílala. Ale určitě by jsme se nějak domluvili. :)

      Vymazat
  5. Ta wiccapedie se mi moc líbí :D Určitě se po ní někde kouknu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá fakt moc krásně a i uvnitř je skvěle udělaná ! :)

      Vymazat
  6. Koncem září jsem si Wiccapedie všimla v knihkupectví a ačkoliv jsem nad koupí neuvažovala, zatraceně mě lákal ten přenádherný obal! Nesoudit knihu podle obalu je někdy pěkně těžké! :D
    Tak i chlapi si jednou do roka musí prosadit svoje :D Výzdoba vypadá krásně a ty vločky na oknech! Kde? Kdy? Za kolik? Jedu pro ně! :D
    Tady je zase taková pozitivní náladka, až se do pozitivita vlévá i do mě :D
    Vidím to tak, že ten víkend neplánovaně promrhám, jako obvykle - stále nemůžu najít ty škůdce, co mi vysávají život a promarním díky nim každý víkend, každé volno zíráním do zdi! Ale jednou je najdu, pěkně si to s nimi vyřídím a začnu zase žít :D
    Krásný prodloužený víkend a hned tě ještě zaúkoluju: užij si výstavu minerálů i za mě! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já po ní koukala už od té doby co vyšla a jsem ten typ co knihu podle obalu soudí ale fakt jen knihu :D. Mají ji udělanou naprosto krásně a to i uvnitř + ilustrace.
      Jo tak přece mu nebudu všechno zakazovat :D zachvílu to u nás bude svítit jak v nějakém americkém předměstí protože jsou na cestě další světýlka a všechny je objednáváme z LIDLU jelikož jsou tam hoodně levné.
      Já si řekla, že kdykoliv nebudu mít chvíli co dělat tak prostě budu číst + American horror story s popcornem protože prostě poslední díl! :D
      Moc děkuji ! :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí