Můj pestrý týden

Máme za sebou další Listopadový týden a já moje noční směny po dlouhé době. Dříve jsem měla jednu brigádu kde jsem pracovala na noc 12 hodin a nyní dělám naštěstí jen 8. Hodně jsem se bála, že to nebudu zvládat ale i první noční kdy jsem nebyla vůbec vyspaná na ni jsem zvládla a absolutně vůbec se mi nechtělo spát. Měla jsem u sebe totiž Čaroit a vážně hodně mi pomohl. Měla jsem pocit, že nepotřebuji spát vůbec. A to jsem z práce ještě musela jet autem nějakou chvíli domů. Cesty byli docela šílené. Jeden den to klouzalo, pak pršelo ale ze všeho nejhorší byla mlha. Takovou jsem snad ještě neviděla, skoro jsem neviděla kam jedu a kdyby nebyli čáry na silnici tak jsme někde v lese ještě nyní asi. :D

Takhle to vypadalo ve městě, no jak to asi mohlo vypadat v lese, že? 
Úplně sme čekali až odněkud vyleze nějaká obluda. Přítele napadlo, že by mohlo u silnice stát nějaké dítě. Jak to bývá v hororech :D. Paráda. Asi to bude tím, že jsme začali oba koukat na Stranger Things a moc nás to baví, už koukáme na druhou sérii která bude za chvíli také za náma. Takže pokud váháte nad tímhle seriálem tak fakt neváhejte! :)

V týdnu jsem si udělala radost tím, že jsem si koupila hned 3 nové svetry. Zelený v kterém vypadám jak farmář :D, pak takový vínový s kapucí a nakonec bílo růžový od Lacoste :). Tak je nestíhám nyní ani nosit.

Často na mě čeká takhle před domem na popelnici. :D Popelnicová princezna.

O víkendu když konečně nebyla práce jsme v sobotu vyrazili do Brna jen tak se projít po trzích a po obchodech. Ve vlaku jsme si ani nesedli a všude lidí. No zase se mi potvrdilo, že v Brně bych vážně bydlet nemohla ale na nákupy a posedávání na jídlech a tak je to fajn. Takže na jeden den jsem tam byla spokojená. Koupila jsem si jen termohrnek do práce v Tigeru a balící papír s louskáčkem! :)

Nějaký jsem fakt nutně potřebovala na čajíčky a tak. :3 Stál tuším jen 100,-Kč.

Stromeček v Brně číslo 1.

Stromeček v Brně číslo 2. a líbil se mi více. 

A takovýhle máme v našem městě my. Přímo z rozsvícení foto. Myslela jsem, že mezi těmi všemi lidmi omdlím. Bylo mě tak strašně a zapomněla jsem veškeré kameny. Dlouho se mi to nestalo. Ale nakonec ok a přítel mě pořád držel. Strom je nádherný a líbí se mi více než ty v Brně. :) Ani vlastně nechci myslet na to, kolik stromů se v tomhle období začíná kácet......

Konečně jsem v Brně ochutnala makronky! + bílá čokoláda.

Je poslední den týdne a já odpočívám jelikož jsem si den předtým hnula se zádama když jsem vylézala z auta které bylo zapadlé v mezi a následně jsem ho zkoušela tlačit s jedním pánem. Pak mě došlo, že by jsme asi měli zavolat spíše Hulka a, že to vypadalo zoufale. Hulk nepřišel, muselo zasáhnout lano. Ale záda se z toho vzpamatovávají do nyní.
Dnes jen tedy odpočívám a vytvořila jsem si z Chromdiopsidu z výstavy náhrdelník. Tak se s vámi o něj podělím a ukážu vám jej. :)

Zelené kameny jsou prostě TOP. 

Pan Wilbur se asi začíná vánočně zdobit nebo co.

Tak to je asi tak nějak v kostce můj týden. Budu moc ráda když mě napíšete jak jste se měli vy a co jste prováděli o víkendu. :)

Siren

Komentáře

  1. Vcelku pekný a zaujímavý týždeň v porovnaní s mojim - škola, práca, jedlo, spánok, písanie , stresy :D
    Ten zelený náhrdelník je krásny *_* a mačka tiež :3
    VeJa
    http://veja-the-writer.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Ale ano každý týden je něčím zajímavý. Moc děkuji :) :).

      Vymazat
  2. Ten farmář mě pobavil :D. No jo, mě kolikrát v Brně taky tečou nervy, ale tak co nadělám, myslím si že když vyrazím na trhy některý z dalších víkendů dopoledne, tak už to bude trochu lepší. Pan Wilbur je ale fešák , jméno mi zní jako od nějakého viktoriánského pohledného aristokrata...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Momentálně chodím jak farmář do práce protože je fakt nejteplejší a k tomu mám ají farmářky (boty) :D :D.
      Nojo Brno. Člověk si na to asi zvykne když musí :).
      No možná to bude nějaký aristokrat :O ale jméno má z pohádky "Karlík a továrna na čokoládu" Tam byl pan Wilbur Wonka :D :D.

      Vymazat
  3. Do Brna na trhy se taky chystám, tak doufám, že nesklamou :) Já o víkendu také byla na rozsvícení vánočního stromečku - ale u nás v malé dědině, za zpěvu dětí ze školy a vůně čaje, punče a svařáku :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě docela dost vadí, že to hodně bývá o tom jídle. Kam se člověk podívá tak se cpou lidi jak kdyby týden nejedli :D.
      Tak to muselo být moc pěkné ! :)

      Vymazat
  4. Noční ti nezávidím :D já bych se upřímně bála chodit pak domů :D
    Já byla v Brně v neděli na trzích :D a líbil se mi víc stromeček na Svoboďáku než na Zelňáku :D
    Makronky miluju, ale zatím jsem měla pouze z paula :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a je to divný, že když jdeš do práce tak je tma a když jdeš z práce tak taky :D. Ale jinak se nebojím :).
      Mě se vždy líbí na Zelnáku :D zajímavé.

      Vymazat
  5. Krásnej článek :)
    Stranger Things je něco tak strašně suprovýho :D Taky z toho někdy bláznim :D Ta číča je úplně skvělá ♥ A z těch fotek stroměčků mám tak dobrou náladu, už nasávám tu atmosféru :D Makronky jsou život!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé super další nadšenej do tohodle seriálu :D.
      Jo stromečky sou najednou všude! Ale letos to bude fajn, konečně nebudu muset myslet na školu a fakt se snad uvolním :), už nyní to začíná být moc pěkné až na ten shon lidí všude!
      No doufám, že ze mě nebude závislák na nich ! Byli skvělé.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí