Spící Krasavice a moje novinky

Tento týden byl pro mě velice zajímavým již od pondělí. Vše začalo tak nějak hekticky během pondělního dopoledne. Odpoledne zavolali kamarádi a šlo se do lesa. V lese jsem se uklidnila a nasbírala si plno hříbečků které jsem zbytek týdne zavařovala. Zavařené je mám nejraději. No nicméně jsme byli v lese celé odpoledne a kdyby se nezačalo stmívat a neměla nějaké povinnosti, tak by mě od tam nikdo nevytáhl asi. Bylo to tam naprosto kouzelné, tak jsem musela pořídit taky pár fotek.



Já vím, fotila jsem jen tyto jedovaté krásky. Ale ony jsou tak nádherný!

Další dny u nás hodně pršelo. Tentokrát jsem déšť moc neocenila jelikož jsem musela hodně chodit přes město a byla jsem pořád durch. :D Jinak mám moc ráda déšť, ale prostě když se vám to nehodí. Však víte.

Tento nádherný strom potkávám denně. 

Přišel jeden velice zajímavý den. Sotva jsem se ráno vzbudila tak mě blesklo hlavou, že si musím obarvit vlasy. Možná si řeknete, že jsem na palici :D, ale já vážně běžela pro barvu a ten den se objednala ke kadeřnici. Vyzkoušela jsem na hlavě téměř všechny barvy a tuhle co chci tak ještě ne. Myslím, že nastal super čas na změnu. Ráda experimentuji, půjde jen o barvení. Jsem ráda, že mám už konečně delší vlasy jelikož před dvěma lety jsem je měla váážně moc krátké. Příští týden mě čeká kadeřnice a to bude první krok k tomu mít mou požadovanou barvu a pak sem možná hodím nějaké foto. 

Ve čtvrtek jsme měli úplněk a na ten já vždy čekám celý měsíc. A víte proč? Vystavuji kameny pod Měsíční zář. Jelikož jsem velký puntičkář tak si vedu ají záznamy které tam byli naposledy a které mám ještě obdařit Měsíčkem. Jelikož jich mám fakt hodně, tak to nejde najednou. A jsem ten typ člověka co důkladně sleduje měsíční fáze a tak dále. Měsíc miluji, koukala bych na něj nonstop kdyby to šlo, vždy mě učaruje. Jsem prostě MOON CHILD :D.

Související obrázek

Jinak jsem celý týden léčila svého kocoura kterého nejspíš někdo nakopnul a nemohl hýbat s ocáskem. Odhaduji to tak, jelikož v našem okolí jsou lidé co nemusí kočky. Nebo se lidi bojí černých koček, ještě když je podzim. Co já vím. Celý týden byl v kotelně a jen ležel a léčil se. Žral mě jen ty nejdražší konzervy a nic jiného (zneužíval toho!). Nyní už je fit a už tak nenaříká, tak si někde trajdá po venku s mojí druhou kočkou. (brzy o nich plánuji článek)

A na co jsem se těšila celý týden? V pátek večer jsem byla v Brně v divadle na Spící krasavici. Je to balet. Takže to moc lidí nemusím, co tak vím. Bylo to moc krásné ale musím uznat, že na Labutí jezero to nemá. Člověk musí dělat věci tak aby měl ve stáří na co vzpomínat. Tak jsme se s ženskejma vyparádili a šli jsme. :D 
Musím říct, že jsme měli ta nejlepší místa vůbec.

Mahenovo divadlo.

No není to krása? 

Při té příležitosti jsem si dělala "podzimní nehty" :D. Máme doma gel laky a lampu. Takže je to super. Nehty mi vždy vydrží krásné 3 týdny a pak si udělám nové.

Ne každý je na černou ale když už je ten temný podzim!

Moji milý čtenáři, jak jste se měli vy? :) A co chystáte nového? 



Siren

Mějte krásný víkend.

Komentáře

  1. Ty fotky z lesa jsou přímo dokonale, opravdu se ti povedly. A jakou barvu si budeš nechat dávat? Jinak kocourka je mi líto, ale jsem rada ze je v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ! :) Barva jakou mít budu je zatím tajemství a prozradím ji pak až s fotkou.
      :) Jo pan Karel už je naštěstí fit ale je takovej vystrašenej a chodí jen přes střechy, asi mu vážně někdo něco provedl.

      Vymazat
  2. Ty fotky jsou krásné a moc se mi líbí ten lak. :) A s tou změnou účesu to znám. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). No to jsem ráda, že to tak nemám jen já :D . Dlouho nevydržím u jedné barvy.

      Vymazat
  3. Krásné fotečky :) Já sice nevystřídala moc barev, jen ty odstíny pořád tmavší hnědé a pak černé.. no a fialové - to dopadlo katastrofálně, aneb domácí odbarvování :D Fakt doufám, že tady potom hodíš fotku účesu, zajímá mě ta neznámá barva :)
    Na baletu jsem nikdy nebyla, tak nemůžu soudit, ale divadlo bych ráda v blízké době navštívila... Mahenovo divadlo vypadá krásně, škoda, že tam se nedostanu :D
    Chudák kocourek - ale očividně je o něj hodně dobře pečováno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). No domácí odbarvování o tom mi ani nemluv, to už mám taky za sebou a proto se ted znovu svěřím s tímhle kadeřnici jedině.
      Balet moc lidí neláká ale já do něj chodila jako malá tak asi proto mě to k němu táhne i když se na to jen koukám :).
      Já mám všechny zvířátka rozmazlený :D takže je ve výborné péči, navíc nevěřím veterinářům. Vždy a vše léčíme doma a přírodně. Pokud se nejedná samozřejmě o nějaký brutální případ něčeho.

      Vymazat
  4. Nechty si si urobila veľmi krásne, som rada, že je kocúrovi lepšie. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :3, dlouho jsem přemýšlela nad barvou a vyhrála to ta černá no. :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí