Sekačka trávy aneb nepřítel kamenů

Rozhodla jsem se s vámi podělit o vlastně docela dost smutný příběh který se mě stal na Jaře.

Byl krásný teplý den a já jsem očekávala zásilku samozřejmě s kamínkama z Aukra. Vyhrála jsem krásný Sugilit který jsem tak dlouho hledala. Měl 4cm a proti světlu byl průhledný, prostě skvělá kvalita a já z něj byla naprosto vedle. Jelikož mám moc hodného přítele tak mi jej tentokrát zaplatil. Pán u kterého jsem aukci vyhrála tak mi nabídl soukromě ještě pár kamínků které nikam nevystavil a já si samozřejmě vybrala další. Vybrala jsem si Purpurit a Libyjské sklo (tektit).
Konečně mi přišli a já měla obrovskou radost, hned jsem se rozhodla, že je pořádně omyji a nechám chvíli poschnout na slunci na zahrádce.
Ovšem to jsem asi ten den dělat neměla. Vegetím si v pokojíku a chystám se dát si oběd a najednou uslyším sekačku na trávu. Asi už tušíte co se stane. Táta se rozhodl ten krásný den sekat trávu a já okamžitě vyběhla ven na místo kde jsem nechala kameny. To místo bylo již posekané ale kamínky nikde. Napadlo mě, že je táta dal bokem tak jsem se ho zeptala ale on o ničem nevěděl. V tu chvíli jsem skoro omdlela, běžela k místu a už jsem viděla malé zlomky střípků z mích kamínků. Bylo mě strašně špatně a popadl mě pláč. Sbírala jsem ty maličké úlomky rozseté po zahrádce a nyní je mám v krabičce doma do dnes. Jeden by neuvěřil co zmůže sekačka ale jednalo se o docela křehké kameny. 
Nicméně radost zmizela. Tak dlouho hledaný Sugilit byl na maděru a o těch dvou ani nemluvě.
Táta mi nabídl, že mi je koupí. Jelikož se jednalo o poměrně drahé kameny tak jsem požadovala jako náhradu alespoň ten Sugilit který jsem si vážně moc přála a potřebovala jej.
No hledala jsem dlouhou dobu dokud nenarazila na světové aukce minerálů na internetu ZDE. A tam jsem našla přijatelný a krásný kámen a za docela fajn cenu. Objednávala jsem ho od prodejce z Austrálie. Došel asi po měsíci a na balíčku bylo napsané "Mermaid Beach" no krása :D přišel mě rovnou z nějaké pláže mořských panen? Je nádherný, tak mám první kámen od táty na památku. A jak vidíte tak se s ním poutá takový smutný příběh.

Siren
To je on. :) (ten nový)

Mermaid Beach 

Komentáře

  1. Dala ses na vyprávění hororových příběhů? Já bych asi na místě umřela. Hlavně, že Sugilit máš nový (a jaký je to krasavec!) a jako bonus z Mermaid Beach! Hned jsem si tu pláž musela vygooglit :D Zatímco ty musíš být magnetem na tyhle "náhody" s mořskými panami, tak já... no... jak moc špatný je, když čas od času mě na účtence straší 666? :D just kidding, i když se to fakt stává... ale spíš mám ty vesmírné náhodičky (zatím žádné setkání třetího druhu) a podle toho vznikla polovina mých přezdívek... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No možná by ses divila ale dříve jsem psala hororové příběhy! :D Ale to už je za mnou.
      No jako byla jsem nadšená z toho nového také a hlavně odkud přišel, prostě pecka. :D
      Nechápu proč jsem se jen nenarodila někde u moře, občas si říkám co sakra dělám tady teda.
      No to jsou takový ty super znamení s tímhle čísílkem :D, mě se stává, že mě někdo volá a tam to je. Nikdy jsem to nevzala a stalo se mě to hodněkrát. Třeba to znamená, že sis to něco neměla kupovat :D. Na toto číslo si dávám fakt bacha, třeba O2 mělo myslím nějaký tarif který stál rovných 666 Kč a měli to v reklamě! No já na to koukala jak puk...

      Vymazat
  2. Nejdřív jsem nečekala, že smutná zápletka příběhu rozesmutní i mě, ale když jsem si tě představila jak sbíráš ty střípky tak mi to vážně bylo moc líto. Hlavní je že to taťka neudělal úmyslně a taky ti ještě pořídil nový, což je moc milý. O Mermaid Beach jsem nikdy neslyšela! to musí být kámen nabitý extra magickou energií :) je moc hezký!
    Herb Theory

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já myslím, že jsem ten den rozesmutnila asi celý dům jelikož jsem se ají zamkla v pokoji a nikoho nechtěla vidět. Táta za to fakt nemohl, byla to tak blbá náhoda.
      Také jsem o tom nikdy neslyšela ale zní to fakt kouzelně! :)

      Vymazat
  3. Jej, takové věci vždycky zamrzí. Obzvlášť, když jde o něco opravdu ceněného a vybojovaného. No, ještě, že kameny necítí bolest (snad? :D).
    Ten kámen je nádherný, tyjo, máš fakt unikátní kousky na které jsem ještě nikde nenarazila. Úplně mi připomíná bájné draky. Jako nějaké dračí vejce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda. No nevím jaké to muselo být pro ty kameny, každopádně přišli docela dost o energii samozřejmě a byla z nich drt. Co se dá dělat no. :)
      Já jsem hodně vybíravá :D, takže hledám fakt po celém internetovém světě třeba. Jako zrovna u tohodle.

      Vymazat
  4. Milá Siren,
    ač je mi původních kamínků moc líto, přesto si myslím, že tohle smutný příběh není. Mělo to tak být. Původní kameny by ti z jakéhosi zvláštního důvodu nepřinesly štěstí. Kdoví. A tak se stalo, co popisuješ. Měla jsi mít prostě Sugilit spojený s věnováním od tatínka, aby ti přinesl sílu a štěstí :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě to napadlo. Navíc od táty žádný kámen jsem do té doby neměla tak jsem pak vlastně ají byla ráda za ně. Akorát mě mrzelo, že se těžko sháněli a ono toto :D. Ale všechno se děje tak jak má.

      Vymazat
  5. Tak tohle teda naštve. :) Ale tak je fajn, jak k tomu přistupujete. Robotická sekačka by ty kameny objela, ale chápu, že to není podstatou toho sdělení. :) Nicméně je docela zajímavé, že sbíráte kameny. Pročítám váš blog a docela se bavím. Díky za fajn duševní potravu. Mějte krásný den. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí