Pozitive Mood

Přeji všem ze srdce krásné slunné dny! Koukejte si je pořádně užít a hlavně nebude někde doma jak v kobce přeci.

O víkendu bylo krásné pozitivní počasí tak jsme byli pořád venku a cítím se úplně skvěle z toho. Jsem plná nových nápadů a myšlenek, navalilo se toho na mě tolik, že většinou ani nevím co mám napsat! :D Ano až tak na tom jsem.
Pár krásných vycházek a jak se člověk pročistí a přijde na nové věci.


Tak za prvé. Rozhodla jsem se tak nějak, že začnu vyrábět šperky z kamenů. Začnu pomale ale jistě. Dnes jsem udělala menší objednávku a začnu dělat náhrdelníky bez kovů a bez narušení kamene (není vrtaný ani provrtaný), prostě přírodní stav. Musím sehnat nějaké vhodné kameny (něco už mám). Dále chci vyrábět náramky, jelikož pro sebe vyrábím :D a pak se mě všichni ptají zda jim taky nechci udělat. Tak asi začnu ají s náramkama. Musím namyslet vhodné a efektivní kombinace kamenů a aby se to tak nějak hodilo k čemukoliv a také aby náramek moc nezavazel a nebyli na něm obří koule! Víte někdy jsem tak trochu všechno dohromady :D, začala jsem zrovna kamarádce dělat nehty gel lakem a tak. Ale jsou věci co pro ostatní dělat nebudu a k tomu patří třeba ten výklad karet o který mě tolik lidí žádá.
No doufám, že mě to nadšení pro výrobu nepřejde.



Novinky. Pokud čtete můj zápisníček tak víte, že jsem nyní obklopená Vltavínama a pokračuje to i nadále. Jsem velký šetřílek ale nyní jsem prostě udeřila a utratila jsem všechny poslední peníze ale naštěstí hned druhý den byla výplata. Prostě jsem si koupila naprostý krasavce a fakt velký. Až přijdou tak je vyfotím. Moc se těším ale tíží mě svědomí, že jsem tak jednala a vše utratila :D na to nejsem zvyklá!

Toto se mi prostě moc líbilo tak to sem musím dát. :D

Moc se na vše těším. Zanedlouho bude Halloween a Dušičky a hřbitovy budou krásně a kouzelně hrát všemi barvami a já se tam budu procházet a bude to magické. Budu péct sušenky a všude zapalovat svíčky! Jsem plná nadšení a pozitivní energie, že bych ji mohla rozdávat. Třeba bude něco ají na tom, že mám nové vlasy.



Ještě bych vám chtěla napsat, že pan kocour Karel už je úplně zdravý. Měl docela ošklivou ránu na ocásku a hnisala mu ale už ji má úplně krásnou. Kdo ví co vyváděl.

Prostě tento týden začal úplně jakoby nově a pozitivně. :)
Jak jste na tom vy? Máte nové nápady? Inspiraci? 

Mějte se krásně a mějte radost z každé maličkosti! A usmějte se prosím všichni. Děkuji :)

Komentáře

  1. Z tebe ta veselost čiší! Jsem tak neskutečně snadno a rychle emocionálně ovlivnitelná osoba, žes to přenesla i na mě :D Potřebuju do svého života osobu, co by byla stejně naladěná jako ty, abych mohla nějak absorbovat optimismus, ale opravdu nutně :D
    Držím ti palce se vším tvořením, zní to skvěle a myslím, že ty máš na tyto kreativnosti úžasný talent, takže jsem z toho nadšená i za tebe :3
    Tento týden jsem taky nakročila jaksi pozitivněji, přestože to začalo dopisem od policie - ale i na tom se našel jistý optimismus :D
    A s tím obrázkem o naslouchání našich drahých polovičkách naprosto souhlasím! :D :D

    Když píšeš, že té energie máš dost na rozdávání, je to pravda -rozdávání energie se ti daří skvěle! Děkuju! :)





    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda jestli se fakt něco dostalo i na tebe ! :D To je naprostá paráda. Klidně bych ti dodávala takovou energii pořád. Odkud jsi? :)
      No já si říkám, že to snad vyjde. Vše objednané a pak se půjde na věc ale do toho chodím do práce ale i tak. Uvidíme kolik toho budu stíhat, nabíjet kamínky na náhrdelníky a náramky a pak tvořit a tak .
      Naše drahé polovičky...... :D Kapitola sama pro sebe.
      Také moc děkuji za tak krásný komentář ! :) :) Jsem moc ráda.

      Vymazat
    2. Bydlím blízko Ostravy... odtud není snad nikdo z blogerského vesmíru.. :D
      Vždycky to působí, že máš nabitý každodenní program, práce, pečlivá péče o kamínky a domácí miláčky a všechny ty procházky a esoterické záležitosti... hlavně si z toho tvoření šperků neudělej povinnost, když budeš tvořit pro někoho, pak by to nebyla zrovna odpočinková aktivita.
      A zapomněla jsem zmínit, jak jsem ráda, že je pan Karel zdravý!
      Neděkuj, není za co :) pro mě je potěšení tady číst :)

      Vymazat
    3. A sakra Ostrava. Já bydlím kousek od Brna. :D
      No já mám docela nabitý program každý den to ano. :D Ale jsem strašný puntičkář a vše mě to tak baví, zapisuji si vše do deníčku co za ten den mám vubec udělat a kdybych to neměla někdy napsaný tak ani nic neudělám! :D
      No povinnost z toho určitě nebude! :) Nechci aby kameny na šperky vstřebali nějakou negativní energii. Říkala jsem si, že třeba jen jeden nebo dva kusy za týden když budu mít čas.
      Pan Karel děkuje!
      Jsem moc ráda :). Jsi moc hodná!

      Vymazat
  2. Máš naprostou pravdu. Momentálně jsou nádherné teplé dny. trochu to kazí ráno kde jsou 3-4° ale musíme to nějak překonat.
    Držím palce s vyráběním. To já bych se měla vrhnout opět na kreslení portrétů, které jsem slíbila, ale nějak jsem ztratila chuť.
    Byla bych ráda kdyby i na dušičkové období bylo teplo a svítilo slunce kolem 10-15°.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ráno bývá hodně chladno a hlavně ta vlezlá mlha. Zima brrrr. :D
      Děkuji ! :) Také přeji at se portréty vydaří.
      Na dušičky by mohlo být krásně ale na večer by mohla přijít ta správná mlha :333.

      Vymazat
  3. Prosííím pridaj potom fotky toho, ako tvoje šperky dopadli! Milujem šperky s kameňmi, mám aj jeden prsteň s ruženínom a mala som aj prívesok s akvamarínom. Ak by si potrebovala nadšenie, myslím, že čitateľky tvojho blogu ťa vo výrobe určite podporia!
    Taktiež sa už teším na atmosféru dušičiek, keď bude všetko žiariť sviečkami a čoraz viac budú stromy sfarbené *_*
    Ja som optimista už sakra dlhú dobu a je to oveľa lepšie ako tá depresívna osôbka, ktorou som bola na základnej a prvý rok strednej :D Mám radosť aj za teba, že je kocúr zdravý :3
    Veronika
    https://veael.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě sem pak nějakou ukázku dám až se to rozjede :).
      Dušičky,, to bude krása. Procházky po hřbitovech všude možně. Už aby to bylo ! :D
      Také jsem byla na základní škole taková temná hromádka..
      :)

      Vymazat
  4. To máš pravdu, je teď krásné počasí a pociťuji takovou tu pozitivní náladu. Určitě sem přidej pak výsledky těch šperků, moc mě zajímá jak to vypadá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě přidám :) sama jsem na to zvědavá jak to rozjedu vše a tak :) a hlavně nakoupit na to vše potřebné. Chvíli to potrvá :).

      Vymazat
  5. Jee, ta pozitivita z toho primo srsi :) Taky se takhle raduju z malickosti, je to obrovsky osvobozujici divat se na veci timto zpusobem a radovat se z nich jako male dite. A vikend byl nadherny, mas pravdu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda ! :)
      Nádherný si musíme udělat každý den. Nebo aspon skoro každý. :)

      Vymazat
  6. Mám to úplně stejně, vždycky když se vrátím s procházky jsem plná energie s nové inspirace. Určitě sem pak dej nějakou fotku náramků, hrozně se mi tyhle kamínkové, nenarušené líbí! :) Také ti děkuji za velmi milý komentář na blogu, budu ráda když se budeš i nadále vracet, protože já určitě budu :)

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě ta příroda :)... Pak vše nafotím a určitě tu něco ukážu. Není zač ! :) Vždy když se mi něco líbí tak to ráda okomentuji. Děkuji :)

      Vymazat
  7. Nice romantic places!
    I`m following your blog with a great pleasure)
    Follow back? Sunny Eri: beauty experience

    OdpovědětVymazat
  8. Som rada, že je kocúr v poriadku. Fotky sú krásne, úplne mi pripomenuli čaro jesene. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji ! :) Moc ráda fotím takže když mám co nabídnout ráda to sem vždy nahážu.

      Vymazat
  9. Jee, tak na ty náramky jsem zvědavá. :) Hrozně se mi líbil tvůj přívěšek co jsem viděla nedávno tady v článku na fotce, měla jsi tuším obmotaný křišťál, tak aby nebyl narušený.
    Dostat se k náramkům z drahých kamenů, které nejsou zbroušené nebo proděravěné je docela těžké, takže by bylo fajn, kdybys na něco takového kápla! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano byl to Křištál :) chystám se něco takové udělat s Vltavínem ají a uvidíme jak to dopadne, jen by mě mohli už dojít ty provázky co mám už týden objednanéé.
      No možná bych časem něco vymyslela ale to určitě jednoduché vůbec nebude :D.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí