Orákulum Vizí

ORÁKULUM VIZÍ
 Ciro Marchetti

Výsledek obrázku pro orákulum vizí

Popis
Ciro Marchetti, autor bestsellerů Zlatý tarot a Tarot snů, pro vás vytvořil novy´ soubor obrazů, které promlouvají samy za sebe a nepotřebují mnoho textu - Orákulum vizí.
Každá z 52 karet Orákula vizí je plná tajemny´ch a inspirativních vizuálních podnětů umožňujících novy´ rozměr intuitivních vy´kladů. Tyto nádherné, bohatě vyzdobené karty splynou s vaší intuicí, podpoří vaši přirozenou schopnost vhledu a nabídnou vám nové poznání, perspektivy a odpovědi. S Orákulem vizí se na rozdíl od tarotu budete ubírat svou vlastní cestou.
Nechť vás tato ojedinělá umělecká díla inspirují na vaší cestě k životnímu poznání a moudrosti.

Já o kartách 
Začnu hezky od začátku. Vzhled karet, ten mě donutil si je koupit ovšem tak by to právě u karet být mělo, musí se vám líbit. Obrázky těchhle karet jsou velice zvláštní a nádherné. Pokud znáte steampunk tak jsou tam i jeho prvky. Vyfotila jsem vám pár karet co se mi moc líbí, výbor byl těžký jelikož se mi líbí všechny ale aby jste měli něco pro představu. Nevím jak se budou líbit ostatním ale mě vážně okouzlili svým vzhledem.




Práce s kartami. Toto je trošku oříšek. Možná jste si všimli, že na kartách není žádný popisek typu "přátelství" apod... A to je takový hlavní bod. Vy si ty karty můžete vlastně vykládat jak chcete. Vysvětlím vám to. Je k nim kniha kde jsou karty popsané co znamenají ale vy se těmi popisky nemusíte řídit jelikož když se zahledíte na obrázek tak tam můžete vidět každý něco jiného a jiný význam. Takže je vlastně na vás jak si budete pracovat s kartami a autor vám vlastně dává volnou ruku ale zároveň pomocnou kdyby jste si nevěděli rady a chtěli se řídit knihou. V knize máte popsané jak s kartami můžete zacházet a jaké dělat výklady. Můžete použít pro výklad jednu kartu a nebo více. Výklad více karet je velice složitý a zároveň primitivní. 

Karty jsou balené ve větší krabičce společně s knihou (vlevo).

Váš výklad může vypadat ají následovně : Prohlížíte si obrázky karet a podle toho jaký obrázek se vám právě líbí tak si vyberete kartu a pak zjistíte co ta karta vlastně znamená a ta vám může pomoci s nějakým zakořeněným problémem v nynější chvíli vaší. Poté je fajn aby jste si kartu někam vystavili kde vám bude na očích a třeba týden ji tam měli. Na konci týdne si můžete shrnout co vás vlastně potkalo a jak jste se radami karty řídili.

I tak to může být lehké. Záleží jen a jen na vás. Vyplatí se je mít doma. 

Ještě bych vám chtěla říci, že jsem z doslechu slyšela, že tyhle karty používal jeden supervizor. Došel mezi zaměstnance které nezná a oni si měli tahat karty právě podle toho jaká se jim líbila a pak přišel na problémy co se mezi zaměstnanci odehrávají. 

To bude nejspíše vše :), snad to bylo vše srozumitelné a jasné. 

Siren



Komentáře

  1. Výklad karet mě velmi zajímá. Kolikrát mi lidé vyložili z karet a dost často se tak stalo. Je to zajímavá věc a hlavně ta hloubka karet. Nevidím tam jen obrázky, ale jakoby napsaný osud člověka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nestává se , že by karty lhali :) ale musí se s nimi ají umět zacházet samozřejmě. Samozřejmě, že není radno si s kartami zahrávat. Musí se vybrat ty správné hlavně :).

      Vymazat
  2. Ty karty jsou nádherné. Mě se s výkladem tolik nedařilo, možná proto, že jsem se právě víc soustředila na určený význam karet než na pocit z nich. Mamce jsem snad pokaždé vyložila těhotenství, za což by byla moc ráda, stejně tak moje mladší sestra, ale já jsem teda značně proti. :D
    Moc se mi líbí, jak popisuješ ty výklady a možná se díky tobě k tomu někdy vrátím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou a moc! :) Karty se musí hodně procítit a taky záleží jak jsi vykládala a vybírala karty jelikož je několik způsobů.
      Jéje :D a vyplnilo se to nebo ne?
      Až nastane ten správný čas tak si pořid nějaké co ti hned padnou do oka :). Rozhodně moc nedoporučuji třeba tarot, mě moc nebaví a je složitější trochu.

      Vymazat
  3. Steampunk je super, a jak už jsem psala, tvoje karty se mi moc líbí, já už si nedávno také jedny pořídila, koupila jsem si je přes internet, což mě kdosi dušoval, že to je strašně špatně, ale přesto s podivem koukám, jaké přesné odpovědi mi dávají, jsou to andělské karty. Jinak to, že se musí procítit jsi napsala moc pěkně a výstižně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám moc ráda steampunk. Líbí se mi to oblékání a tak, jenže ty ceny těch věcí :D! Také je nakupuji přes internet :) a rozbalené karty nikde bohužel neuvidíš v knihcentrech. Takže vždy hledám na googlu obrázky a tak a podle toho si vyberu. Navíc přes internet to není tak předražené alespon.
      Andělské karty mám moc ráda a používám je nejčastěji :).
      Děkuji. :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami