Mlžný týden a moje trudné zakončení

Celý týden byla krásná mlha a vydržela vždy alespoň do oběda a to se mi vždy líbí. Blíží se čas dušiček! 

Venku už nepotkáváte tolik lidí jako za krásných a teplých dnů a to se mi líbí. Stromy už jsou skoro všechny holé a my si můžeme vesele štrádovat v kopkách listí a rozkopávat je! :D Miluji chůzi v listí, když jsem byla malá tak mě za to rodiče vždy nadávali "Víš kolik je tam havěti! A těch psích hoven!" a mě to bylo stejně jedno. Listí má ají takovou svou specifickou vůni a tu mám také moc ráda.

Měla jsem takový pestrý cik cak týden, den práce a den volno. Musím se s vámi podělit o jedno takové to mlžné ráno. 
Měla jsem volno a šla jsem doprovodit sestru do škole, navlíkla jsem na sebe v rychlosti jen tepláky, nemalovala jsem se ani nevím zda jsem se vlastně česala. Ale vím jistě, že jsem byla líná a nevzala si čočky ani brýle takže mlha pro mě byla vážně velká. Když jsem šla domů tak mě pozdravil nějaký dělník u nás na ulici. Vždy jsem ho ignorovala jelikož už tu pracují asi půl roku ale tentokrát jsem ho pozdravila taky a zrychlila. Ale on se mě začal vyptávat. Prý si všiml, že tu bydlím. Taky mi řekl, že mě viděl s chlapem :D a zda jsu zadaná. Tak jsem odpověděla, že ano. On na to obratem jestli prej dobrý. Tak jsem řekla ano. A na závěr mi řekl "Až budeš svobodná tak se vezmeme". Doslova jsem vyprskla smíchy, nic na to neřekla otočila jsem se a šla pryč. :D Ani si moc nejsem jistá který to byl jelikož jsem špatně viděla. Vždy se jim vyhýbám obloukem ale tento vybočil ze staveniště a šel si pro něco do auta. Smůla no. 

Jinak můj týden vypadal docela poklidně, jeden den bylo vážně krásně tak jsem šla s kamarádkou na pivo. Víte já pivo normálně nepiji, jen když mám žízeň ale tohle jsem si dala jedno a nebylo to tak zlý ale asi na to musím mít prostě chutě.

A z čeho jsem měla vážně velkou radost? Vyhrála jsem na aukci dva krásné Vltavíny. Už jsem vám tu psala, že jsem si nakoupila něco za zbytek peněz. Tak už došli a já je vám vyfotila. Toto bude můj největší Vltavín do sbírky. S přítelem jsme šli do lesa a všechny je tam omyli v potůčku (konečně jsem ho k tomu ukecala).

Ten velký má 25 gramů a malý 9 gramů.

Máme tu víkend a již dnes jsem byla v práci. Udělala jsem nějaký nešťastný pohyb a luplo mě v zádech a nemůžu se ani ohnout, skoro se ani neobleču a přijdu si jak dřevěnej panák ale je mi strašně. K volbám jsem se dobelhala. Nebudu zde psát koho jsem volila, pak by se mohla strhnout vlna kdo ví čeho.  A nyní jsem na hromádce a polehávám protože vše ostatní mě bolí. Zítra se pustím nejspíše do barvení vlasů. Vlasy jsou už 2 týdny odbarvené a myslím, že zas nabrali sílu. Přijde mi, že se vůbec nezničili. Pokud se vše povede tak vám sem hodím foto v týdnu. :)

Tento týden pro vás nemám moc fotek, měla jsem plné ruce práce. Zatím mě nedošli provázky na výrobu šperků, nevím kde se stala chyba ale už jsem chtěla vyrábět ! Safra ! :D....

Pokud jste fanoušky American horror story tak jste jistě viděli nový díl sedmé řady který vyšel ve středu. No musím říct, že pecka. :D Začalo to mít silný feministický nádech, že jsem se nestačila divit. Docela brutální ty názory na muže v tomhle díle. Nojo. 

Snad se mi nic zásadního nevykouřilo z hlavy co jsem vám chtěla sdělit.

Mějte krásné mlžné dny! :)

Siren

Komentáře

  1. Ta mlžná rána byla úžasná! Doufám, že to ještě nekončí. Zase jsem každý den cestou do školy, pozorovala tu hustou línou mlhu mezi stromy a nad rybníky a to jsou opravdu jedny z nejkrásnějších chvil na pohled. Mlha, východy a západy slunce a podzimní krajina. Všechno krásně impresionistické ♥
    No páni, doufám, že si s sebou bereš aspoň pepřák pro jistotu (*mama alienee*), protože... nevím... tihle chlapi bývají divní a když už si jeden troufl k nabídnutí sňatku... :D dokážu si tu situaci představit a taky bych vyprskla smíchy, i když bych se trochu bála, jakou reakci to vyvolá.. :D
    Ty musíš mít vltavínů dvakrát víc než já kamínků celkově! K výhře gratuluju, dostali se do dobrých rukou :) A stejně tak gratuluju k ukecání přítele, protože já asi musím se vší lítostí vyškrtnout podzimní procházku ze seznamu a čekat na zasněženou procházku.. :D
    Doufám, že záda budeš mít brzy v pořádku a tím dobelháním se k volbám jsi mi opět připomněla AHS! :D Ten feminismus tam nabral pořádně na síle a názory jsou opravdu brutální :D Ale potěšil mě Warhol - zase se klaním mistru Evanu Petersovi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo prostě mlha je dokonalá a to na ni většina lidí tak nadává! Mohlo by jí být víc a všude! :D Muhehe. Akorát to někdy moc nevychytám s tým jak se obleču je je mi zima. Já to mám tak nějak obráceně, když je teplo tak mám tendenci se navlíct a jak je chladněji tak se skoro vůbec neobleču :D... Nevím co to je za zlozvyk.
      Hele pepřák nenosím protože moc nemívám oblečení co mají kapsy a jinak nosím tak malé kabelky většinou, že se tam nevleze ale přítel mě pořád poučuje a navíc se u nás začíná toulat nějaký záhadný úchyl s černou čelenkou co pronásleduje ženy večer.
      Nyní mám Vltavínů fakt dost ani nevím jak je všechny uplatnit :D, jen čekám na úplněk abych je tam všechny mohla dát na ozáření :D. A děkuji ke gratulaci :33 . Zasněžená procházka bude super ale kdo ví kdy to bude!
      :D Jo jako jak bylo v AHS , že tam došel k volbám i s uříznutou rukou co? To jsem byla skoro já xD. Úplně se bojím až tahle série skončí jelikož se mě fakt hodně líbí ted. :D

      Vymazat
  2. Vltavíny sú krásne, môj partner má malú zbierku a chodievam ich tam obdivovať. Snáď ti už tá bolesť prešla a si v pohode. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou :), nejraději bych se na ně koukala pořád. No bohužel zatím nic moc, zkouším si nějak rozcvičovat ale přijdu si jak stařena.

      Vymazat
  3. Docela jsi mne dostala s tím rozhovorem s dělníkem od vás z domu. Hezky jsem se pobavila a bude-li pokračování, tak snad o tom taky napíšeš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já doufám, že žádné pokračování nebude! :D Ale uvidíme. Vyhýbám se jim jak nejlépe mě to jde.

      Vymazat
  4. Vida, tak proč se vůbec malovat a upravovat, když neupravená dostáváš rovnou nabídky k sňatku? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Nojo ale také od koho jsou ty nabídky že? :D To nestojí raději ani za řeč. Příště si dám na sebe něco odpudivého aby mě nic takového nepotkalo.

      Vymazat
  5. Hezké, mlžné dny bych si moc přála, podzim moc nemusím, ale příroda krásně čaruje svými barvami, tak aspoň když jdu z práce se kochám...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty barvy podzimní jsou naprosto skvělé :) , vše je kouzelné ! Určitě je fajn se kochat jak to jen jde! :) :)

      Vymazat
  6. Krááááásné vltavíny, tiše závidím :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), pořád je to takové zvláštní, že jsou moje. :D Mám z nich obrovskou radost.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí