Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Snad každý ví co sebou podzim přináší. A není to jen chladnější počasí, opadané stromy, příroda hrající všemi barvami a tak dále.


Na podzim kolem sebe máme plno "strašáků" a s přibývající mlhou se kolem nás hemží plno všelijakých entit a ne zrovna dobrých. 
Vstup mezi naším světem a světem duchů se nám pomalu ale jistě otvírá. Podzimní počasí je úplně ideální na takové různé bubáky kteří se na vás přisají a jen tak se nepustí. Na nás se to poté projevuje v depresivní náladě a tak podobně.
A pokud jste vyznavači temných a ponurých míst a budov tak jako já, tak by jste se měli nějak chránit. Jelikož v mlze se potvůrkám moc líbí a podzim je plný mlhy. Destruktivní energie se na podzim šíří úplně všude a jen tak se jí někdo nevyhnete.
Jsou i tací lidé kteří kvůli těmhle "věcem" nejdou ani na hřbitov. Na hřbitově jak je známo je vždy zvláštní atmosféra, já vám tady nebudu radit aby jste tam nechodili. Taková já nejsem. Proč se omezovat. Někteří lidé mají hřbitovy dokonce rádi (myslím třeba sebe). Ale je třeba vědět, že i tam je lepší mít něco ochranného.

Jak můžeme chránit sebe? (nešutrové metody)
  • Úsměv prosím! Tenhle bod vám možná bude znít jako blbost ale není to blbost. Úsměv dokáže člověka léčit + je dokázáno, že zlepšuje náladu a ano i to strojené usmívání!
  • Spojení se svými anděli. I když je nevidíte a neslyšíte tak k nim promlouvej (klidně i nahlas a nebo jen v duchu). Kdyby vás popadal pocit strachu tak vám moc pomohou jelikož jsou stále při nás.
  • Pentagram. Ale pouze na dvou cípech. Pentagram na jednom cípu je satanistický a zasvěcen dáblu. Pentagram je vysoce ochranný symbol a používá se už od pradávna. Nejlepší je ve formě přívěsku. Hodně lidí si jej nechává i tetovat.
  • Atlantský prsten. Musím podotknout, že tohle jediné nemám vyzkoušené ale dovolím si to sem napsat, jelikož na něj slýchávám skvělé ohlasy. Ovšem musíte sehnat obchod kde prodávají prsten který má kvalitně vyobrazené Atlantské znaky a který není uzavřený.
  • Voda. Pokud jste přišli do styku s destruktivní energií a máte možnosti tak si vymáchejte ruce v ledové vodě. Ledová voda odvádí destruktivní energii. Nejraději bych vám doporučila ledovou sprchu ale to bych nezvládla ani já sama. :D
  • Nenoste jen černou barvu. Černá barva pohlcuje energie a to všechny. Pokud budete oblečeni jen v černé barvě tak budete jak "prachovka" , vymetete vše co jde a navážete to na sebe. Bubáci si libují v temných barvách a budete se jim moc líbit. :D
  • Vytvořte si energetický štít. Vizualizace je silná věc tak jí věřte. :) Představám se meze nekladou. Tohle je nejvhodnější samozřejmě pokud cítíte, že je něco špatně.


Ochrana pomocí kamenů
  • Křišťál. Jak už skoro každý ví tak tenhle kámen se absolutně nelíbí všem destruktivním potvorám. Ale musíte si sehnat silný kámen a silný kámen nemusí být nutně velký. Křišťál je prostě super a univerzální ! :)
  • Shattuckite. Tenhle kámen moc lidí nezná ale je skvělý ochránce. Zajišťuje, že entity s kterými se dostanete do styku tak nepřevezmou nad vámi kontrolu.
  • Quantum Quattro. V tomhle kameni jsou obsaženy vlastně 4 kameny a jeden z nich je Shattuckit a dále - Dioptas, Malachit,Chryzokol . 
  • Černé kameny. Jakékoliv černé kameny pohlcují negativní energie ale! Musíte je velmi ale vážně velmi často čistit jelikož jsou nasáté destruktivní energií. Výborný ochranný černý kámen je Gagát.
  • Morion. Morion je takový bratr záhnědy až na to, že je více tmavý. Je vážně skvělý na ochranu a velice silný když máte nějaký hrot. 


Co se týče kamenů tak jsem zde nevypsala úplně všechny, to by bylo na dlouho. S těmito mám super zkušenosti a ají s dalšími ale toto jsou moji oblíbenci na takové věci. Samozřejmě je mnoho a mnoho ochranných kamenů. Výborný je ají Labradorit pokud ho někdo vlastníte a nebo Lapis. 
Samozřejmě vždy kámen po návštěvě nějakého destruktivního místa omyjte. Používejte spíše surové kameny, je v nich mnoho úkazů a dalšího co vám pomůže. 
Moje paměť není zas tak superschopná, takže kdyby jste měli otázky a něčemu nerozuměli nebo chtěli pomoci tak se na mě nebojte obrátit. Pomůžu vám.

Měli jsme tu typy ochran spíše pro účely když jdeme někam z domu, jelikož venku na nás může vyskočit kde co. Ale pokud by někdo samozřejmě chtěl ochranu domu a pokojíků tak na to jsou nejlepší právě třeba ty kameny které rozmístíme na důležitá místa. Chci upozornit na zrádná zrcadla třeba. Super je když máte před každým zrcadlem Křišťál a máte jistotu, že se ze zrcadla na vás nic zlého nevyvalí. Jelikož zrcadla jsou vstupní brány do jiných světů. Nejhorší jsou stará zrcadla. Pozor na ně. Nestrkejte si zrcadla zbytečně do ložnic a k posteli. A pokud je to nezbytné tak jej zakrývejte na noc a nebo před něj položte Křišťál.
Pro ochranu a očistu našeho prostředí ve kterém žijeme je nejlepší jednou za čas vykuřovaní (o tomhle vyjde zvlášť článek).

Z mé vlastní zkušenosti. Skoro permanentně mám v u sebe nějaký Křišťál. Když jedu někam na dýl a nevím co mě tam může potkat tak si vždy beru Shattuckite nebo Quantum, Morion a Křišťál. Chráním se nejčastěji jak můžete vidět pomocí kamenů a pozitivní energií kterou si vytvořím. Každý to má jinak nastavené, znám lidi co u sebe nosí ochranné runy a nebo je mají vytetované nejčastěji na prstech ale i jinde. Já mám vytetovaný Atlantský znak. 

Byla bych ráda za všechny vaše zkušenosti a poznatky. Tohle je hodně obsáhlé téma, dalo by se toho vypsat více já vím ale chtěla jsem vám ukázat především moje způsoby a něco trochu. Vždy toho chci napsat co nejvíce a co mám zrovna v hlavě a pak to vše postupně zapomínám s psaním. Myslím rychleji než píšu.
Ještě vyjdou jiné články týkající se ochrany před destruktivní energií apod.

Speciálně na podzim jsem si vytvořila náhrdelník ze surového hrotu Madagaskarského Křistálu o kterém jsem psala článek. ZDE

Budete se nějak ochraňovat i vy? Jaké máte metody? 


Siren



Komentáře

  1. Černou barvu nosím nejčastěji a vsadím se, že jsi naživo ještě nepotkala takovou hromádku neštěstí, jako jsem já :D
    Přenádherný článek. Ne že by fakt, jak moc dobře se mi tvoje články čtou, byla nějaká novinka, ale mám potřebu to znovu připomenout. Tvůj blog mě pokaždé pohladí po dušičce a zlepší mi náladu :)
    Ochrana před špatnou energií se mi moc líbí, určitě to někdy využiju - i když s tím úsměvem to bude těžké, na svět koukám spíš tak vyjeveně... :D Ale na zrcadla si dávám opravdu pozor, krom toho, že se v nich vidím, mám z nich také upřímný strach... Vždycky přes malé zrcadlo v pokoji přehodím na noc látku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dříve jsem byla také jen v černé barvě a žádný jiný barvy se mi vlastně ani nelíbili. Byla jsem taky taková hromádka neštěstí a zajímala jsem se o takový ponurý věci...
      Nechápu do ted, jako bych tam to dříve nebyla vůbec já.
      Ta ochrana je důležitá. Většina ti řekne, že je to třeba kravina ale u nás v rodině už se to praktikuje normálně :D a každého poučuji o tom a pak je nám všem dobře. Ten úsměv je těžký já vím. Když se nad tím zamyslím tak skoro pořád je člověk takový neutrální když si uvědomíme jak se tváříme zrovna ted třeba. :D Chci o tom vydat takový zajímavý článek.
      Ty zrcadla to je kapitola sama pro sebe. Má z nich velký respekt a také s nimi mám pár nepěkných příhod.
      Moc ti děkuji za tvůj zájem ! Těší mě, že se ti moje články tak líbí a lepší ti náladu. Mě je hned také lépe když si pak přečtu tak milé komentáře a hlavně když někomu článek ají pomůže a posune ho v něčem. :)

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek a zajímavé tipy :) Většinou si udržuji optimistickou náladu a energii, ale jestli někdy přijdou chvíle, kdy budu potřebovat povzbudit, určitě se budu řídit těmito tipy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Ano to je to nejmenší snad co můžeme pro sebe udělat ale mnohdy je to těžké v některých situacích. :)

      Vymazat
  3. Mantry... Třeba Gayatri mantra, vygooglete si... Petr Pan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano různé mantry znám a tuhle na negativní energie také ale nevyužívám to. :)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak psát web
    To mě vůbec nenapadlo. Taky bych mohla zkusit kameny. V kamenech se nevyznám, tak ani nevím, který mám vybrat. Jsem taková celkově bez energie. Který kámen by byl nejvhodnější? Jestli by v mém případě nebyly lepší nějaké doplňky stravy. Třeba kratom , ale na druhou stranu s léčivými kameny nemohu nic ztratit, naopak jen získat.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Orákulum Vizí