AHS Cult

AMERICAN HORROR STORY - CULT

Přistála nám na talíři nová řada AHS a to už sedmá. Musím podotknout, že tenhle seriál sleduji již od začátku, takže mám okouknuté vážně všechny řady. Zatím se mi nejvíce líbila řada s názvem Asylum a nejméně Noční můra z Roanoke i když tam zase hrála moje oblíbená Lady Gaga tak se mi to vůbec nelíbilo.

Nicméně máme tu další řadu která začíná volbami v Americe. Každý je samozřejmě příznivcem někoho jiného a tak vznikají nemalé spory. Volby jak už víme vyhrál Trump a to hodně lidí těžce nese a začínají boje a ne zrovna příjemné. Docela zajímavou roli tak mají klauni kteří vymlacují ty co si to více či méně zaslouží. No co na to říct než , že je tam jako vždy výrazná brutalita a většina tenhle seriál kritizuje s odporem.

Hodně mě tam zaujala postava Evana Peterse, který je vážně zajímavý a jsem zvědavá jak se nám bude nadále vyvíjet. On má prostě vždy nějakou super roli :D. Hraje tam zatím největšího psychopata a přijde mi dost nevyrovnaný i když na ostatní působí vyrovnaně v tým co dělá. Dělá tam strašné věci. 


Takže co říct. První díly mě moc nenadchly ale již 3. a 4. díl tak konečně na něco poukazuje. Ačkoliv nemám moc v lásce horrory tak tenhle seriál mám vážně moc ráda a koukám na něj protože mě baví. Je tam sice obsaženo velké násilí a také je hodně úchylný ale poukazuje na docela skutečné problémy a to mě přijde právě v této sérii. Jako poslední jsem viděla díl 5. který je už vážně dost brutální a již víme kdo jsou klauni a čeho chtějí docílit. Jejich hlavní postavou je samozřejmě Evan :D.

Tak se přiznejte, kdo na to také kouká ? :D

Komentáře

  1. Takový spoiler na konci!!! :D Každopádně souhlasím s tvým článkem, řada Roanoke mě taky nenadchla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak jsem počítala s tým, že lidé co se koukaj tak to už viděli :D ajaj.

      Vymazat
  2. A máš mě, Siren, jsem AHS addicted :D S tvými názory souhlasím, nejradši mám Asylum, Roanoke mě ani přes Gagu nechytlo. Do Cult jsem vkládala velké naděje už od trailerů a teaserů, ale ty tři díly se táhly tak pomalu, že jsem z toho úplně nadšená nebyla :D na 4. a 5. se moc těším, podle toho co píšeš... dodáváš mi tak novou naději :) A Evanova role! Je to úplně něco odlišného od těch předešlých, aspoň mi to tak připadá... rozhodně hraje Kaie perfektně! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to jsme dvě :D. Asylum bylo prostě takový správný a nebylo tam nic přehnanýho protože to bylo z ústavu no :D a tam není nic přehnané.
      Určitě to nezahazuj :) já se vždy dívám ají když to není úplně ono a nelíbí se mi to. Ale ted mě to začalo vážně bavit a Evan je správný psycho :D ten 5. díl byl pecka.
      Konečně má takovou jakoby hlavní postavu. :) Zajímalo by mě jaký je ve skutečnosti :D, a nebo snad raději ne.

      Vymazat
  3. Vau, uplne jsi me navnadila na to zacit koukat :)))
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus to :), ale vážně ty první díly nic moc no. Musí se vždy počkat na rozjezd. :D

      Vymazat
  4. tiez mam napozerane vsetky serie, minulorocna sa mi nepacila vobec, ale Hotel bol dobry. a tohtorocnu seriu AHS fakt mozem. Evan je genialny, mne sa hrozne pacia tie jeho modre vlasy a uplne nechapem preco :D urcite budem pozerat aj dalej.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moqui Marbles - živoucí kameny

Jak se chránit před destruktivní energií a entitami

Orákulum Vizí